«Μίλησαν» ξανά τα όπλα - Βύρωνας: Άγνωστοι «γάζωσαν» 32χρονο Αλβανό μπροστά στο παιδί του και στη μέση του δρόμου - Ο νεκρός ήταν καταζητούμενος για πολλά χρόνια για ανθρωποκτονία στην Αλβανία και ζούσε στην Ελλάδα (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

«Μίλησαν» ξανά τα όπλα - Βύρωνας: Άγνωστοι «γάζωσαν» 32χρονο Αλβανό μπροστά στο παιδί του και στη μέση του δρόμου - Ο νεκρός ήταν καταζητούμενος για πολλά χρόνια για ανθρωποκτονία στην Αλβανία και ζούσε στην Ελλάδα (ΦΩΤΟ)

Νέα μαφιόζικη εκτέλεση σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Πέμπτης (09-05-2024) στον Βύρωνα Αττικής με θύμα έναν 32χρονο Αλβανό, ο οποίος εκτελέστηκε στη μέση του δρόμου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από αγνώστους, οι οποίοι στη συνέχεια διέφυγαν, μπροστά στα μάτια της συζύγου του και του ανήλικου παιδιού του...

Ο 32χρονος φέρεται να ήταν καταζητούμενος για πολλά χρόνια στην Αλβανία για ανθρωποκτονία και όλα αυτά τα χρόνια ζούσε και διέμενε μόνιμα στην Ελλάδα. Επίσης σύμφωνα με την ΕΡΤ είχε σχέσεις με την αλβανική μαφία, η οποία τον έψαχνε από το 2021 για να τον εκτελέσει.

Αλβανικά Μέσα αναφέρουν πως ο 32χρονος που εκτελέστηκε συμμετείχε σε δολοφονική επίθεση πριν πολλά χρόνια στην Αλβανία, ενώ έχοντας στην κατοχή του καλάσνικοφ μαζί με συνεργούς του είχαν εισβάλει το 2021 και σε κλαμπ της Αλβανίας.

Οι άγνωστοι που τον γάζωσαν φέρεται να παρακολουθούσαν καιρό το θύμα και περίμεναν τη στιγμή που θα τον έβρισκαν. 

Η Ασφάλεια Αττικής ερευνά το περιστατικό, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα εκτιμά, φαίνεται να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ενώ οι άγνωστοι εκτελεστές παραμένουν άφαντοι.

Το χρονικό

Ολα συνέβησαν λίγο μετά τις 21.30 το βράδυ. Οταν ένα ζευγάρι Αλβανών καθόταν σε αυτοκίνητο στη διασταύρωση των οδών Μεσολογγίου και Τσαλδάρη στον Βύρωνα Αττικής, ενώ το παιδί τους έπαιζε στο πάρκο. Τότε ο 32χρονος Αλβανός μόλις βγήκε από το αυτοκίνητο για να πάει προς το πάρκο τον πλησίασε μία μηχανή και άγνωστοι τον «γάζωσαν». Από τους πυροβολισμούς ο 32χρονος έπεσε νεκρός ακαριαία στη μέση του δρόμου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το παιδί του που έπαιζε στο πάρκο είδε τη δολοφονία.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA