Έγκλημα Τέμπη: Βρέθηκε και άλλο βιολογικό υλικό θύματος στα μπάζα που πέταξαν σε ιδιωτικό οικόπεδο | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Έγκλημα Τέμπη: Βρέθηκε και άλλο βιολογικό υλικό θύματος στα μπάζα που πέταξαν σε ιδιωτικό οικόπεδο

Σε ιδιωτικό οικόπεδο όπου μεταφέρθηκαν μπάζα βρέθηκε νέο βιολογικό υλικό που ταυτίζεται με επιβάτη του εγκλήματων των Τεμπών με τους 57 νεκρούς... 

Πιο συγκεκριμένα, το βιολογικό υλικό εντοπίστηκε στο ιδιωτικό οικόπεδο, στη θέση «Πηγάδια», όπως προκύπτει από την έκθεση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών που αποκάλυψε το OPEN.

Σύμφωνα με τους συγγενείς των θυμάτων, είναι μία αναμενόμενη εξέλιξη που επιβεβαιώνει την συγκάλυψη και τους φόβους τους ότι χάθηκαν πολύτιμα στοιχεία κατά την απομάκρυνση μπαζών από το τον τόπο της τραγωδίας, λίγες ώρες μετά το δυστύχημα.

Στην ίδια έκθεση γίνεται γνωστό ότι εστάλησαν και εξετάστηκαν συνολικά 11 συσκευασίες με βιολογικό υλικό, εκ των οποίων οι τρεις αναμένεται να προωθηθούν σε ειδικό Δικαστικό Ανθρωπολόγο για περαιτέρω εξέταση.

«Είναι τραγικό αυτά τα στοιχεία να μην υπάρχουν σήμερα και μετά από ένα χρόνο να μιλάμε για το αν υπάρχει συγκάλυψη δεν υπάρχει συγκάλυψη;», ανέφερε μιλώντας στην τηλεόραση του OPEN η Μαρία Χατζηκωνσταντίνου, μία εκ των συνηγόρων της οικογένειας των θυμάτων.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA