Ξέρασε βόθρο ακόμα και η «δίκη» για τους 104 νεκρούς στο Μάτι που κάηκαν ζωντανοί: Όλοι ελεύθεροι πληρώνοντας 2.000 ευρώ για τον κάθε νεκρό! Οργή λαού, ξεσηκωμός και μόνη λύση οι ξένοι δικαστές - Καρεκλιές και μπενιλίκια στην αίθουσα για τις χυδαίες ποινές σε μόλις 6 άτομα, αθώωσαν και όλους τους δήμαρχους, περιφερειάρχες, αστυνομικούς, κ.α. (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ξέρασε βόθρο ακόμα και η «δίκη» για τους 104 νεκρούς στο Μάτι που κάηκαν ζωντανοί: Όλοι ελεύθεροι πληρώνοντας 2.000 ευρώ για τον κάθε νεκρό! Οργή λαού, ξεσηκωμός και μόνη λύση οι ξένοι δικαστές - Καρεκλιές και μπενιλίκια στην αίθουσα για τις χυδαίες ποινές σε μόλις 6 άτομα, αθώωσαν και όλους τους δήμαρχους, περιφερειάρχες, αστυνομικούς, κ.α. (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Το Τσίρκο Μεντράνο που ολοκληρώθηκε την Δευτέρα (29-04-2024), στο οποίο δόθηκε μεγάλη δημοσιότητα λόγω των πολλών νεκρών, είναι ένα γαλλικό τσίρκο που βρισκόταν στη 63 Boulevard de Rochechouart, στη γωνία της rue des Martyrs - Αν και ήταν αναμενόμενη η κατάπτυστη δικαστική απόφαση, από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο, σε μία συνέχεια κατάπτυστών δικαστικών αποφάσεων, μιας και έχει σταματήσει να υφίσταται εδώ και αρκετό καιρό ο θεσμός της "ελληνικής δικαιοσύνης" που θέλει να κρυφτεί, αλλά η διαφθορά δεν την αφήνει και η μόνη λύση όπως συμφωνούν πλέον, έστω και αργά, άπαντες είναι οι ξένοι δικαστικοί λειτουργοί, επικράτησε οργή λαού και ξεσηκωμός στο άκουσμα της απόφασης για την φονική φωτιά στο Μάτι το 2018 με τους 104 νεκρούς...

Οι έλληνες δικαστικοί λειτουργοί, μας είπαν, πως η δολοφονία 104 ανθρώπων στο Μάτι είναι πλημμέλημα και αυτοί που ευθύνονται για το έγκλημα είναι μόνο 6 (κάποιοι πυροσβέστες και ένας ηλικιωμένος που τον κατηγόρησαν ότι η φωτιά ξεκίνησε από εκείνον επειδή έκαιγε κάτι κλαδιά) και καταδικάστηκαν σε μία ποινή της πλάκας 5 ετών, η οποία είναι εξαγοράσιμη πληρώνοντας 10 ευρώ για κάθε ημέρα, και αν θα γίνει και αυτό, γιατί άσκησαν έφεση και σε 2 χρόνια η υπόθεση παραγράφεται. Δηλαδή η δικαστική απόφαση κοστολόγησε την ζωή των 104 ανθρώπων που κάηκαν ζωντανοί: 2.000 συνολικά για τον καθέναν.

Επίσης, αθώωσαν με συνοπτικές διαδικασίες και όλους τους δημάρχους, τους περιφερειάρχες, τους αστυνομικούς που έστελναν τον κόσμο στην φωτιά και όλα τα πρόσωπα της τοπικής αυτοδιοίκησης, λέγοντας στην ουσία ότι οι καρέκλες τους είναι μόνο για να τσεπώνουν τον παχυλό μισθό από τους έλληνες πολίτες χωρίς να έχουν την παραμικρή ευθύνη για το οτιδήποτε.

Όλα τα παραπάνω ανέφεραν στην άθλια δικαστική απόφαση τους για το Μάτι που χαρακτηρίστηκε πλημμέλημα. Μία απόφαση προπομπός και για το έγκλημα των Τεμπών.

Τόσο υπολόγισαν το έγκλημα οι δικαστές. Ο ελληνικός λαός, όμως, πληρώνει βαρύτατο φόρο αίματος για την ανυπαρξία κράτους δικαίου στην διεφθαρμένη Ελλάδα που πρέπει να πεταχτεί με τις κλωτσιές από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι πολίτες πλέον γνωρίζουν και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία "δεν ήξερα κ.α." ότι δεν πρόκειται, σε καμία περίπτωση να βρουν το δίκιο τους από τους έλληνες δικαστικούς λειτουργούς. Γι’ αυτό, άλλωστε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το Αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών και άλλοι αρμόδιοι ξένοι - διεθνείς φορείς, ανακοίνωσαν ότι η δικαιοσύνη στην Ελλάδα δεν λειτουργεί και η εκτελεστική εξουσία αυθαιρετεί γιατί δεν απειλείται.

Έκρηξη συγγενών και πολιτών στη δικαστική αίθουσα...

Σε έξαλλη κατάσταση επιτέθηκαν αρχικά με ύβρεις (σ.σ. αλήτες, καθίκια, π@@τάνες, βιαστές, γαμ@ τα σπ@τι@ σας, καταραμένοι να είστε εσείς και τα παιδιά σας), ενώ οι κατάρες έπεφταν "βροχή" για τα παιδιά των δικαστών και των κατηγορουμένων, επιτιθόμενοι πετώντας και καρέκλες κατά των δικαστικών που έβγαλαν την απόφαση και των κατηγορουμένων, οι οποίοι όλοι μαζί έτρεχαν να φυγαδευτούν από πίσω πόρτες και με ένα μάτσο αστυνομικούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ (ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΠΛΑΝΑ):

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA