Ήθελε το ΣΕΦ αλλά «δεν θα χωρούσαν οι Αλβανοί»: Το κλειστό γήπεδο στο Γαλάτσι επέλεξε ο Ράμα για να πραγματοποιήσει συγκέντρωση και ομιλία σε πάνω από 5.000 Αλβανούς - «Έρχομαι στην Ελλάδα όπου ζει εκεί τεράστια κοινότητα Αλβανών και θα μοιραστώ μαζί τους το όραμα μου για την "Αλβανία 2030"», δηλώνει και επαινεί τον Μητσοτάκη | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ήθελε το ΣΕΦ αλλά «δεν θα χωρούσαν οι Αλβανοί»: Το κλειστό γήπεδο στο Γαλάτσι επέλεξε ο Ράμα για να πραγματοποιήσει συγκέντρωση και ομιλία σε πάνω από 5.000 Αλβανούς - «Έρχομαι στην Ελλάδα όπου ζει εκεί τεράστια κοινότητα Αλβανών και θα μοιραστώ μαζί τους το όραμα μου για την "Αλβανία 2030"», δηλώνει και επαινεί τον Μητσοτάκη

Στο κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου θα γίνει η συγκέντρωση και η ομιλία του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα την Κυριακή (12-05-2024) σε ομογενείς του, μία ομιλία και συγκέντρωση που χαρακτηρίζεται ιδιωτική από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το «Live News» και το «Καλημέρα Ελλάδα»...

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες την άδεια στον Έντι Ράμα την έδωσε η Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου και την συμφωνία έκλεισε ο ιδιώτης που χειρίζεται τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στη συγκεκριμένη συγκέντρωση στο κλειστό γήπεδο Γαλατσίου θα παραβρεθούν πάνω από 5.000 Αλβανοί τουλάχιστον.

Η επίσκεψη Έντι Ράμα στην Ελλάδα, η οποία χαρακτηρίζεται "ιδιωτική" από την ελληνική κυβέρνηση, έγινε επίσημα γνωστή από τον ίδιο τον Αλβανό Πρωθυπουργό στις 7 Μαΐου 2024.

Την Τετάρτη (08-05-2024) μάλιστα ο Έντι Ράμα έγραψε και ανάρτηση στη σελίδα του στο Χ/Twitter λέγοντας μεταξύ άλλων "ότι είναι πολύ περίεργο γιατί υπάρχουν αντιδράσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης της Ελλάδας για την επίσκεψη του", επαινώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, επισημαίνοντας "ότι στην Ελλάδα ζει μια τεράστια κοινότητα Αλβανών και θέλει να μοιραστεί μαζί του το Όραμα για την Αλβανία 2030", όπως γράφει.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση του Αλβανού Πρωθυπουργού:

«Είναι πολύ περίεργο να ακούω τις δηλώσεις της ελληνικής αντιπολίτευσης, ενώ μπορώ να κατανοήσω πλήρως την προοπτική που μεταφέρει ο Έλληνας πρωθυπουργός. Η έντονη αντίθεση στις απόψεις για το ίδιο θέμα ρίχνει φως στο γιατί κάποιοι είναι στην αντιπολίτευση ενώ σε άλλους ανατίθεται η διακυβέρνηση από τον λαό.

Ωστόσο, όπως σωστά τόνισε ο Πρωθυπουργός Μητσοτάκης, η Ελλάδα παραμένει μια δημοκρατική χώρα όπου ηγέτες από άλλα δημοκρατικά έθνη μπορούν να επισκεφθούν, να συναντηθούν με συμπατριώτες τους και να τους επαινέσουν για τη σκληρή δουλειά τους και την πολύτιμη συνεισφορά τους όχι μόνο στη χώρα που κατοικούν αλλά και στην πατρίδα τους.

Η επικείμενη επίσκεψή μου στην Αθήνα την Κυριακή, 12 (Μαΐου), δεν σχετίζεται με τα εσωτερικά θέματα της Ελλάδας, τις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στην Ελλάδα ή οποιεσδήποτε συγκεκριμένες αφηγήσεις που μπορεί να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των Ελλήνων πολιτικών αλλά δεν περιλαμβάνονται στην κυβερνητική ατζέντα της Αλβανίας.

Αυτή η επίσκεψη είναι μέρος μιας από καιρό προγραμματισμένης σειράς επισκέψεων σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας όπου ζει μια τεράστια κοινότητα Αλβανών, για να συνεργαστώ με τους συμπολίτες μου στο εξωτερικό και να μοιραστώ την υπερηφάνεια της Αλβανίας για αυτούς και για το Όραμα για την Αλβανία 2030. Αυτό έχει μόνο να κάνει με την επίσκεψή μου στη φίλη γείτονα Ελλάδα».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA