Πανζουρλισμός στον Πειραιά: Πάνω από 200.000 οπαδοί περίμεναν τη φιέστα του Ολυμπιακού που έγινε στις 5:00 το πρωί, κατάφερε και έφτασε το ανοιχτό λεωφορείο των Κυπελλούχων Ευρώπης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Πανζουρλισμός στον Πειραιά: Πάνω από 200.000 οπαδοί περίμεναν τη φιέστα του Ολυμπιακού που έγινε στις 5:00 το πρωί, κατάφερε και έφτασε το ανοιχτό λεωφορείο των Κυπελλούχων Ευρώπης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Με ανοιχτό λεωφορείο έφτασε από την Νέα Φιλαδέλφεια στον Πειραιά όπου έγινε και η φιέστα του θριαμβευτή Ολυμπιακού, αγκαλιά με το τρόπαιο του Conference League, που κατέκτησε μετά τη νίκη του με 1-0 επί της Φιορεντίνα στον τελικό της OPAP Arena...

Ο Κυπελλούχος Ευρώπης έφτασε στο Δημοτικό Θέατρο στις 5:00 το πρωί της Πέμπτης (30-05-2024) και εκεί τους περίμεναν πάνω από 200.000 οπαδοί των ερυθρολεύκων για να γιορτάσουν όλοι μαζί την πρώτη ευρωπαϊκή κούπα ελληνικής ομάδας.

Όταν το ανοιχτό λεωφορείο έφτασε στο κέντρο του Πειραιά μέσα σε πανζουρλισμό όλοι οι ποδοσφαιριστές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εισήλθαν στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά , όπου είχε στηθεί η διαμορφωμένη εξέδρα. Εκεί τους περίμενε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος πήρε αρχικά τον λόγο απευθυνόμενος στους χιλιάδες οπαδούς της ομάδας:

«Σήμερα το όνειρο το τρελό είναι πλέον πραγματικότητα. Για τον Ολυμπιακό μας, τον Πειραιά μας, την Ελλάδα μας, αυτή τη νύχτα να τη χαρούμε ιδιαίτερα. Ο ατέλειωτος λαός μας, οι παίκτες μας, ο μεγάλος μας προπονητής και όλοι εσείς που μας δώσατε τη δύναμη να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε και να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Ζήτω ο Θρύλος, ζήτω ο Πειραιάς, ζήτω η Ελλάδα...».

Στη συνέχεια, ο Κώστας Φορτούνης στάθηκε μπροστά στο μικρόφωνο και ευχαρίστησε «τον κόσμο που ήταν δίπλα μας όλη τη χρονιά, κάναμε άθλο, σας ευχαριστούμε όλους. Θέλω να αγαπάτε αυτήν την ομάδα με την καρδιά μας και όλοι μαζί να πάμε για ευρωπαϊκά».

Κάπου εκεί, υπό τους ήχους των Queen και του “We are the Champions” οι «ερυθρόλευκοι» σήκωσαν στον πειραϊκό ουρανό το τρόπαιο προκαλώντας παροξυσμό στους χιλιάδες φιλάθλους του Ολυμπιακού που δεν πτοήθηκαν από το προχωρημένο της ώρας και βρέθηκαν εκεί στη μεγάλη στιγμή της ομάδας τους.

«Το πρώτο αλλά ελπίζω όχι το τελευταίο, το τρόπαιο είναι δικό μας, για όλους τους Έλληνες» είπε από την πλευρά του ο προπονητής Μεντιλίμπαρ, με τον Φορτούνη να ζητά στη συνέχεια την αποθέωση για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί αλλά και τον κόσμο, δίνοντας το σύνθημα για το «είσαι στο μυαλό».

ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA