Aκυρώθηκε η αποφυλάκισή του Μιχαλολιάκου μετά τον σάλο από το Συμβούλιο Εφετών Λαμίας - Επιστρέφει στη φυλακή... | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Aκυρώθηκε η αποφυλάκισή του Μιχαλολιάκου μετά τον σάλο από το Συμβούλιο Εφετών Λαμίας - Επιστρέφει στη φυλακή...

Επιστρέφει στη φυλακή ο Νίκος Μιχαλολιάκος, καταδικασμένος σε 13 χρόνια κάθειρξη ως Αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, μετά το νέο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Λαμίας που ακύρωσε την αρχική δικαστική απόφαση για την αποφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου...

Οι Εφέτες δικαστές που έκριναν σε δεύτερο βαθμό την υπόθεση έκαναν δεκτή την εισήγηση του Εισαγγελέα Εφετών και αποφάσισαν ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος θα πρέπει να παραμείνει στη φυλακή – όπου εκτίει ποινή 13 ετών και 6 μηνών με βάση την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας που είχε κρίνει ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση και ο ίδιος είχε διευθυντικό ρόλο.

Σημειώνεται ότι την αποφυλάκιση με όρους του Νίκου Μιχαλολιάκου είχε αποφασίσει το Δικαστικό Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λαμίας διακόπτοντας την κράτηση του με την επιβολή περιοριστικών όρων μεταξύ των οποίων απαγόρευση μετακίνησης εκτός Αττικής, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και απαγόρευση συνάντησης με συγκατηγορουμένους του.

Το Δικαστικό Συμβούλιο Εφετών συμφωνώντας με τον αρμόδιο Εισαγγελέα, έκρινε ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος συνεχίζει να υμνεί τις έκνομες ναζιστικού τύπου πρακτικές της ΧΑ.

Μετά από αυτή τη δικαστική εξέλιξη ο Νίκος Μιχαλολιάκος οδηγείται πίσω στις φυλακές.

Πληροφορίες: tovima.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA