Αποκάλυψη MEGA και για δεύτερο 69χρονο μεγαλοδικηγόρο που έχει καταγγελθεί από τον Απρίλιο ότι χτύπησε 43χρονη επίσης δικηγόρο και «δεν έχει κουνηθεί φύλλο» - «Με χαστούκισε, με τράβηξε από τα μαλλιά και με έκλεισε στο αυτοκίνητο...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Αποκάλυψη MEGA και για δεύτερο 69χρονο μεγαλοδικηγόρο που έχει καταγγελθεί από τον Απρίλιο ότι χτύπησε 43χρονη επίσης δικηγόρο και «δεν έχει κουνηθεί φύλλο» - «Με χαστούκισε, με τράβηξε από τα μαλλιά και με έκλεισε στο αυτοκίνητο...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά τον Απόστολο Λύτρα ένας ακόμη γνωστός 69χρονος δικηγόρος, που είναι μάλιστα παντρεμένος με συνάδελφό του, κατηγορείται από τον Απρίλιο πως χτύπησε 43χρονη ασκούμενη δικηγόρο...

Το «άγριο» επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον 69χρονο δικηγόρο, γνωστό για τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις και την 43χρονη γυναίκα που εργαζόταν ως ασκούμενη δικηγόρος στο γραφείο του, άρχισε να ξεδιπλώνεται στα τέλη Απριλίου, στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο σήμα της Αστυνομίας και όπως κατήγγειλε η 43χρονη:

«Αναφέρεται ότι την 28/04/2024 και περί ώρα 20:10, προσήλθε στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας Πειραιά, συνοδεία της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, με κωδικό κλήσης 404 -1, η 43χρονη η οποία υπέβαλε έγκληση σε βάρος του συντρόφου της (σ.σ αναφέρονται τα στοιχεία του) επαγγέλματος δικηγόρος για παράβαση του άρθρου 6 του Ν3500/ 06 περί “ενδοοικογενειακής βίας” όπως τροποποιήθηκε με το Ν. 4531 / 2018 και του άρθρου 361 Π.Κ “Εξύβριση”....»

«Με χαστούκισε, με τράβηξε από τα μαλλιά και με έκλεισε στο αυτοκίνητο»

Η 43χρονη, εκτός από τη μήνυση την οποία υπέβαλε σε βάρος του δικηγόρου, αρκετές ημέρες αργότερα προχώρησε και σε δημόσια ανάρτηση στο facebook στην οποία εξηγεί τι έγινε εκείνο το απόγευμα του Απριλίου στον Πειραιά, φωτογραφίζοντας τον άνθρωπο που κατήγγειλε στην Αστυνομία ως τον κακοποιητή της.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Ξεκίνησα αρχικά ως εξωτερική συνεργάτης όμως ο άντρας αποφάσισε, ότι είμαι υποτίθεται πολύ καλή και θέλησε και εσωτερική συνεργασία. Δουλειά 12 – 13 ώρες τη μέρα, μισθός ψίχουλα και υπόσχεση για κατ’ αποκοπή δουλειές που δεν ήρθαν ποτέ.

Όταν τόλμησα να μιλήσω στον άντρα και να διαμαρτυρηθώ, με εξύβρισε χυδαία, με είπε “κ@@@λα”, “δικηγορικό τίποτα” και άλλα πολλά.

Όταν αντέδρασα, εκείνος με χαστούκισε, με τράβηξε από τα μαλλιά, με έκλεισε στο αυτοκίνητο (όλα αυτά έγιναν εν κινήσει με κίνδυνο να σκοτωθούμε στο δρόμο) και έφυγε στην προσπάθειά του να αποφύγει την σύλληψη.

Εννοείται πως κάλεσα αμέσως αστυνομία, έκανα μήνυση και με εξέτασε ιατροδικαστής. Εννοείται πως δεν αντέδρασα, διότι αν ακουμπούσα έστω, έναν τύπο 70 ετών, θα βρισκόμουν μπλεγμένη αγρίως.

Άλλες θλιβερές λεπτομέρειες δεν θα ήθελα να αναφέρω. Μετά από δύο μέρες αυτός με κάλεσε στο τηλέφωνο, ζητώντας μου να τα βρούμε, αλλά στην πραγματικότητα προσπάθησε να με πείσει να αποσύρω την μήνυση».

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA