Φινάλε για το «Φως στο Τούνελ» - Αγγελική Νικολούλη: «Θα βρεθούμε πάλι από Οκτώβρη...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Φινάλε για το «Φως στο Τούνελ» - Αγγελική Νικολούλη: «Θα βρεθούμε πάλι από Οκτώβρη...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το «Φως στο Τούνελ» έριξε αυλαία για τη φετινή σεζόν αργά το βράδυ της Παρασκευής προς Σάββατο (29-06-2024) και η Αγγελική Νικολούλη ευχήθηκε καλό καλοκαίρι και δίνει ραντεβού για τη νέα τηλεοπτική σεζόν...

«Θα είμαστε πάλι μαζί από Οκτώβρη, εδώ στη μεγάλη οικογένεια του MEGA. Μια μεγάλη παρέα όλοι μας. Το ‘’Τούνελ’’ θα γίνει 30 χρόνων. 30 χρόνια φίλοι μου. 30 χρόνια στον αέρα με τη δική σας βοήθεια», είπε η Αγγελική Νικολούλη και συνέχισε αναφερόμενη στη φετινή σεζόν: 

«Τώρα που φτάνουμε στο τέλος, ποιον να πρωτοευχαριστήσω; Είναι τόσο καλή αυτή η οικογένεια που μας αγκάλιασε εδώ αυτά τα 3 χρόνια, και πάμε στον 4ο. Ειλικρινά, σε έναν έναν ξεχωριστά, μπροστά και πίσω από τις κάμερες οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Θα ήθελα το μεγάλο ευχαριστώ να το πω στον πρόεδρό μας, τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που μας στηρίζει όλους εδώ στο κανάλι. Και πάνω από όλα είναι άνθρωπος, και πρέπει να το πω, έχω την ανάγκη να το πω αυτό. (Ευχαριστώ) την Διεύθυνση Προγράμματος του MEGA και βέβαια στον ‘’τιμονιέρη’’ της Διεύθυνσης, Κώστα Σούσουλα. Το μεγάλο ευχαριστώ το οφείλουμε σε εσάς, τους τηλεθεατές που τοσα χρόνια μας στηρίζετε και μας βοηθάτε. Ευχαριστούμε για αυτήν τη μεγάλη αγκαλιά. Θα βρεθούμε πάλι από Οκτώβρη εδώ στα 30 χρόνια. Καλό καλοκαίρι να έχετε όλοι και να ανταμώσουμε τον Οκτώβρη εδώ». 

Το φθινόπωρο η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» θα επιστρέψει ξανά στο MEGA με έρευνες και αποκαλύψεις καθώς το μεγάλο κανάλι ανανέωσε τη συνεργασία του με την έμπειρη δημοσιογράφο Αγγελική Νικολούλη. 

Η πρώτη γυναίκα αστυνομική ρεπόρτερ στη χώρα που, μέσα από το «Φως στο Τούνελ», έδειξε τον δρόμο για την εξιχνίαση σκοτεινών εγκλημάτων και σύνθετων υποθέσεων εξαφάνισης, θα συνεχίσει να κάνει αυτό που ξέρει καλά: έρευνα με αποτέλεσμα.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA