Δεν πάει άλλο!! Δικηγόρος Γιώργος Παναγόπουλος: «Η μόνη λύση για τη σωτηρία της Ελλάδας είναι οι ξένοι δικαστικοί λειτουργοί - Οι Έλληνες δικαστικοί λειτουργοί δεν φοβούνται ούτε τον Θεό...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Δεν πάει άλλο!! Δικηγόρος Γιώργος Παναγόπουλος: «Η μόνη λύση για τη σωτηρία της Ελλάδας είναι οι ξένοι δικαστικοί λειτουργοί - Οι Έλληνες δικαστικοί λειτουργοί δεν φοβούνται ούτε τον Θεό...»

Δεν πάει άλλο η κατάσταση με την ανύπαρκτη "ελληνική δικαιοσύνη" που έχει διαφθαρεί όσο ποτέ άλλοτε πλέον από επίορκους δικαστικούς λειτουργούς, -δυστυχώς οι λίγοι έντιμοι που υπάρχουν δεν μπορούν να κάνουν τίποτα-, που έχουν έτοιμες τις δικαστικές αποφάσεις, βρισκόμενοι σε διατεταγμένοι υπηρεσία σε διάφορες υποθέσεις πριν καν γίνουν οι "δίκες", και όπως έχει γράψει το EviaZoom.gr φίλες και φίλοι η μόνη λύση είναι οι ξένοι δικαστικοί λειτουργοί από οποιαδήποτε άλλη χώρα...

Διαβάστε τώρα τι δήλωσε, μεταξύ άλλων, και ο πολύμπειρος Δικηγόρος Γιώργος Παναγόπουλος:

«Η μόνη λύση για τη σωτηρία της Ελλάδας είναι οι ξένοι δικαστικοί λειτουργοί - Οι Έλληνες δικαστικοί λειτουργοί δεν φοβούνται ούτε τον Θεό...

Κάθε πένθος που χαρακτηρίζεται από την Κυβέρνηση ως Εθνικό, ούτε σβήνει, ούτε απαλύνεται μετά την εικονική λήξη του τυπικού τριημέρου αλλά καταγράφεται, τόσο στην συλλογική συνείδηση αυτού του πολύπαθου λαού, όσο και στην θλιβερή ιστορία αυτού του νεορωμεϊκου ΤΕΤΑΡΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥ ψευτοκρατιδίου που επιβιώνει καπηλευόμενο την ασύλληπτη αρχαία κληρονομιά.

Άλλωστε ο ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ που εμπνεύστηκαν οι αρχαίοι πρόγονοι μας, ίσως για να καλύψουν τις αυτοκτονικές τάσεις της φυλής μας, είναι αυτός που σώζει την χώρα εδώ και τόσους αιώνες από αναρίθμητες εθνικές συμφορές και τραγωδίες και κατά Χατζηδάκη την έχει καταδικάσει να μην μπορεί ποτέ να αναστηθεί, γιατί απλούστατα η Ελλάδα έχει το θεϊκή ευλογία και κατάρα “ποτέ να μην πεθαίνει” και προς την δόξα να τραβά, έστω και μέσα από δράματα!

Όλα αυτά τα μαύρα και αμήχανα εικοσιτετράωρα μετά την ΝΕΑ ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΗΜΕΡΑ, υποφέραμε αλλά θεωρήσαμε οτι από σεβασμό στις πληγείσες οικογένειες και στην τραυματισμένη κοινωνία μας, έπρεπε να συγκρατηθουμε κι αφού βάλουμε σε τάξη τις σκέψεις μας, να εκφράσουμε δημοσίως αντί τυπικών κι απρόσωπων συλλυπητηρίων, την ψύχραιμη τοποθέτηση μας για τα κοινωνικά και νομικά αίτια αυτού του ολοκαυτώματος ενός μέρους του απανθίσματος της νέας εθνικής γενιάς: φυσικά δεν θα συμφωνήσουμε με την πρωθυπουργική προαπόφαση περί αποκλειστικής ευθύνης ενός ΔΟΤΟΥ ΣΤΑΘΜΑΡΧΗ από κάποιον τοπικό κομματάρχη ή περιφερειάρχη με τις ευλογίες ενός… ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΝΗΨΙΟΥ του τελευταίου εθνάρχη!

Αντίθετα θα συμφωνήσουμε κατά ένα μέρος με όσους ειδικούς σε Ελλάδα και εξωτερικό συνέκριναν την τεχνολογική κατάσταση των ελληνικών σιδηροδρόμων με τα …ΤΡΙΚΟΥΠΙΚΑ (όχι λόγω…τριων κουπέ!)ΤΡΕΝΑ και κατέδειξαν την πρωτόγονη manual διεύθυνση του σιδηροδρομικού δικτύου με ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΝΑ ΣΚΟΥΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΟΣΕ, ενώ συγχρόνως έκλεισαν το επιχειρησιακό κέντρο στην Καρόλου!

Εκεί όμως που συντασσόμαστε και επαυξάνουμε είναι στην ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ που και σε αυτό το θέμα, όχι μόνο έχει αποδειχθεί κατώτερη των ιστορικών περιστάσεων αλλά και ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ εξ αιτίας των τραγικών χειρισμών της σε αστικό, ποινικό και διοικητικό επίπεδο:

Πλήρης ατιμωρησία όλων των μεγαλόσχημων υπευθύνων για ρεμουλες, για σκάνδαλα, για δυστυχήματα,

ΑΡΝΗΣΙΔΙΚΙΕΣ μέσω αρχειοθέτησης στις μηνυτήριες προφητικές αναφορές των εργαζομένων,

ΕΚΚΡΕΜΟΔΙΚΙΕΣ δεκαετιών για ΑΝΤΙΔΙΚΙΕΣ μεταξύ εργολάβων και δημοσίου για τα …φαραωνικα έργα των φανφαρονων,

ΚΑΚΟΔΙΚΙΕΣ για τις δεκάδες απεργιών των εργαζομένων που περιέργως ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ,

ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΕΣ εξαγγελίες των Πρωθυπουργών, των Εισαγγελέων του Αρείου Πάγου και των Υπουργών Δικαιοσύνης οτι”το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο”κλπ

ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, είναι βέβαιο οτι Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΛΟΥΠΑ ΤΡΑΓΩΔΙΩΝ και ανά τακτά διαστήματα θα ζούμε ΝΕΕΣ ΡΙΚΟΜΕΞ, ΝΕΑ ΣΑΜΙΝΑ, ΝΕΕΣ ΜΑΝΔΡΕΣ, ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ, ΝΕΕΣ ΑΤΤΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ, ΝΕΑ ΤΕΜΠΗ…

Αν υπήρχε Δικαιοσύνη, αν υπήρχαν τιμωρίες, αν λειτουργούσαν οι θεσμοί, όλες αυτές οι τραγωδίες θα είχαν προληφθεί, ακόμα κι αν υστερουσαμε τεχνολογικά και οικονομικά! Αν τώρα (όλως υποθετικά) τιμωρηθούν παραδειγματικά οι υπεύθυνοι, οι χαμένες ψυχές δεν θα αναστηθούν, σίγουρα όμως θα σωθούν αρκετές επόμενες.

Πώς όμως ο ελληνικός λαός να περιμένει την Κάθαρση με τέτοιους Αρεοπαγίτες και Δικαστές ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΘΥΡΜΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ PLAY STATION,που ψηφίζουν μονοκουκι υπέρ των funds, που κηρύσσουν όλους τους εργαζόμενους παράνομους και καταχρηστικούς, ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΡΕΝΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ...

Είναι να γελάει κανείς, ακούγοντας τον Πρωθυπουργό να σκίζει τα ιμάτια του για την άμεση απόδοση δικαιοσύνης εξαγγέλλοντας ΜΙΑ ΒΑΜΒΑΚΟΥΛΕΙΟ ΤΡΙΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΩΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΛΗ (γιατί ο πρόεδρος πρόλαβε και παραιτήθηκε, πριν καθήσει στην πολυθρόνα του).

Επειδή ως γνωστόν οι Ανώτατοι Έλληνες Δικαστικοί Λειτουργοί δεν φοβούνται ούτε τον Θεό, ούτε την Θέμιδα, οι λύσεις για την σωτηρία της Ελλάδας είναι δύο:

Ή ΞΕΝΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ (ακριβώς όπως κάναμε με τους διαιτητές), 

Ή SPORTRADAR στην δικαιοσύνη, ώστε μέσω αντίστοιχου ψηφιακού συστήματος ΝΑ ΑΝΙΧΝΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΙΚΕΣ!

Έτσι κι αλλιώς οι ξένοι δικαστές στα διεθνή δικαστήρια ασχολούνται με τα χάλια μας που είναι τέτοια , ώστε ακόμα ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΤΩΝ GOALPOST ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ…GOAL LINE TECHNOLOGY TΟΥ CAS, ενώ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΓΟΜΕΝΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΑΣ ΕΓΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ.

Όμως εμείς παρά τις συνεχείς διεθνείς καταδίκες μας, όχι μόνο δεν συμμορφώνομαστε αλλά συνεχίζουμε πεισματικά να ακολουθούμε τον αυτοκτονικο δρόμο μας σε όλους τους τομείς. Επειδη το ποδόσφαιρο αποτελεί έναν από τους ακριβεί(ους)ς καθρέφτες της κοινωνίας μας...

ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ, με μαϊμού σταθμάρχες, υπουργούς, διοικητές, με λάθος ανθρώπους σε λάθος θέσεις.

Σε όλους τους τομείς, ενώ κινούμαστε προς τα βράχια, οι πονηροί της εξουσίας και τα εξαπτέρυγα τους χλευάζουν την ΚΕΠ και κάθε καταγγελτικο λόγο, όπως χλεύαζαν το συνδικάτο των σιδηροδρομικών που με τις ανακοινώσεις, τα εξώδικα και τις μηνυτήριες αναφορές “προφήτευε” το χρονικό πολλών προαναγγελθεντων θανάτων.

Άλλωστε δεν ήταν πάντα το Ελληνικό Κράτος, ένα ΚΛΩΤΣΟΣΚΟΥΦΙ των Μεγάλων Δυνάμεων και των Εμφυλίων Αδυναμιών δικαιώνοντας τον προ 23 αιώνων χρησμό της Πυθίας”ΑΣΚΟΣ ΚΛΥΔΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ,ΜΗΔΕΠΩΠΟΤΕ ΒΥΘΙΖΟΜΕΝΟΣ».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA