Για την 7η αγωνιστική του Ελληνικού πρωταθλήματος της Super League, ο Λεβαδειακός, που ίσως παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στο πρωτάθλημα εως τώρα (3 νίκες, 2 ισοπαλίες, 2 ήττες), ήρθε 2-2 στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο το απόγευμα του Σαββάτου (18-10-2025), ενώ έχανε 2-0, και στις καθυστερήσεις του αγώνα μπορούσε να πάρει και τη νίκη εάν δεν άλλαζε την απόφαση του διαιτητή το VAR, ο οποίος καταλόγισε πέναλτι στους Βοιωτούς...Ο Ατρόμητος προηγήθηκε 2-0 (ΜΠΑΚΟΥ 20΄ , ΤΣΑΝΤΙΛΑΣ 24΄) και ο Λεβαδειακός έφερε το ματς στα ίσα για το τελικό 2-2 με σκόρερ (ΣΥΜΕΛΙΔΗΣ 28΄ , ΠΑΛΑΣΙΟΣ 78΄).
Τα «λιοντάρια» του Νίκου Παπαδόπουλου που έχει φτιάξει ομαδάρα, βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας και αν συνεχίσουν έτσι θα αφήσουν εποχή φέτος.
Οι συνθέσεις:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΒΟΚΟΛΟΣ): Χουτεσιώτης, Μουντές, Σταυρόπουλος, Μανσούρ, Τσακμάκης (83′ Φαν Βερτ), Ούρονεν (62′ Παπαδόπουλος), Μοτουσάμι, Μίχορλ (62′ Τσιγγάρας), Μπάκου, Γιουμπιτάνα (62΄Αϊτόρ), Τσαντίλας (77′ Καραμάνης).
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ): Λοντίγκιν, Τσάπρας (90’+4 Γιούριτς), Κάτρης, Λιάγκας, Βήχος, Τσιμπόλα (46′ Όζμπολτ), Τσόκαϊ, Παλάσιος (90’+4 Μανθάτης), Κωστή, Πεντρόσο (46′ Μπάλτσι), Συμελίδης (66′ Λαγιούς).
ΒΙΝΤΕΟ - ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ:

















