Χαλκίδα: Προφυλακίστηκε ο 55χρονος που μαχαίρωσε την πρώην σύζυγο του | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Προφυλακίστηκε ο 55χρονος που μαχαίρωσε την πρώην σύζυγο του

Χαλκίδα: Προφυλακίστηκε ο 55χρονος που μαχαίρωσε την πρώην σύζυγο τουΤον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού πήρε ο 55χρονος δράστης, ο οποίος την περασμένη Δευτέρα (02-03-2015), επισκέφθηκε την 51χρονη πρώην σύζυγο του, στο σπίτι της, στην οδό Αποστόλη 2 και μετά από άγριο καυγά, την κυνήγησε μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας και την μαχαίρωσε τέσσερις φορές με ένα κουζινομάχαιρο...

Ο 55χρονος Χαλκιδέος απολογήθηκε στις 8 το πρωί της Πέμπτης (05-03-2015) παρουσία δικηγόρου που του όρισαν οι δικαστικοί υπάλληλοι, ενώπιον της Ανακρίτριας Χαλκίδας για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος και θα οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος έδινε εξηγήσεις για περίπου 1,5 ώρα για τα βαρύτατα αδικήματα τα οποία αντιμετωπίζει, ενώ υποστήριξε απολογούμενος ότι ...θόλωσε και δεν ήξερε τι έκανε.

Να σημειωθεί ότι η 51χρονη έφερε δύο τραύματα στον αυχένα, ένα τραύμα στον αριστερό αγκώνα και ένα τραύμα στην κοιλιακή χώρα, ενώ μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Χαλκίδας όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 
Χαλκίδα: Πρώην επιχειρηματίας και εθισμένος στον τζόγο ο 55χρονος δράστης που μαχαίρωσε την πρώην σύζυγο του - Νέα στοιχεία έρχονται στο φως!

Χαλκίδα: Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την σύλληψη του 55χρονου που μαχαίρωσε την πρώην σύζυγο του!

Χαλκίδα: 55χρονος μαχαίρωσε με κουζινομάχαιρο την πρώην σύζυγο του στην είσοδο της πολυκατοικίας που βλέπετε μετά από άγριο καυγά (ΦΩΤΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA