Χαλκίδα: Σφοδρό τροχαίο στην Αγγελή Γοβιού - Στο νοσοκομείο 48χρονος μοτοσυκλετιστής (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Σφοδρό τροχαίο στην Αγγελή Γοβιού - Στο νοσοκομείο 48χρονος μοτοσυκλετιστής (ΦΩΤΟ)

Σφοδρό τροχαίο σημειώθηκε στις 16:00 το απόγευμα της Τρίτης (26-01-2016) στην οδό Αγγελή Γοβιού, με θύμα τον 48χρονο Παναγιώτη Τσαπέτη, ο οποίος νοσηλεύεται τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Χαλκίδας...

Το ατύχημα, έγινε όταν το γαλάζιο αυτοκίνητο που βλέπετε στις φωτογραφίες, έστριψε από το στενό -Αντωνίου Δούνα- και μπήκε σε λωρίδα της Αγγελή Γοβιού, όπου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες που ερευνά η Τροχαία, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο μηχανάκι, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 48χρονου οδηγού.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 48χρονος μοτοσυκλετιστής εκτοξεύθηκε από το μηχανάκι και εισέβαλε σχεδόν ολόκληρος στο εσωτερικό του ΙΧ, σπάζοντας το τζάμι του συνοδηγού.

Τραυματίας είναι ο Παναγιώτης Τσαπέτης, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Χαλκίδα: Έπεσε ξύλο στην Αγγελή Γοβιού! (ΦΩΤΟ)

Χαλκίδα: Οι πολιτικοί μηχανικοί ζητούν εξηγήσεις από τον Παγώνη για τα έργα στην Αγγελή Γοβιού

Ραγδαίες εξελίξεις: Η οικογένεια Καντούρου καταθέτει μήνυση – αγωγή κατά του Χρήστου Παγώνη και Βασίλη Καθαροσπόρη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκίδα: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ποδήλατο στην Αγγελή Γοβιού! Η νεαρή ποδηλάτισσα έπεσε και «τσακίστηκε» στη διαχωριστική νησίδα που βλέπετε (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Γνωστός αρχιτέκτονας ξεσπά: «Είναι ανεγκέφαλοι! Θα θρηνήσουμε νεκρούς και στην Αγγελή Γοβιού! Να πάρει θέση ο Δικηγορικός Σύλλογος Χαλκίδας»

Χαλκίδα: Ξεκίνησαν τα έργα ...ταλαιπωρίας στην Αγγελή Γοβιού - Στα «κάγκελα» οι επιχειρηματίες της περιοχής (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκίδα: Χαμός στην Αγγελή Γοβιού! Έξαλλος ο Χρήστος Παγώνης κάλεσε την Τροχαία για να κόψει κλήσεις στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA