Στην Λίμνη ο Νίκος Τόσκας - «Ευτυχώς προστατεύτηκε η κωμόπολη, δεν έχει ελεγχθεί απόλυτα η κατάσταση» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Στην Λίμνη ο Νίκος Τόσκας - «Ευτυχώς προστατεύτηκε η κωμόπολη, δεν έχει ελεγχθεί απόλυτα η κατάσταση» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στη Λίμνη ο Νίκος Τόσκας - «Ευτυχώς προστατεύτηκε η κωμόπολη, δεν έχει ελεγχθεί απόλυτα η κατάσταση» (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας (01-08-2016) την Λίμνη για την καταστροφική πυρκαγιά που έχει πλήξει την περιοχή (δείτε ΕΔΩ)...

Ο Νίκος Τόσκας ανέφερε τα εξής: "Προσπαθούμε να δούμε με ποιο τρόπο θα συντονιστούμε καλύτερα, με ποιο τρόπο να ελέγξουμε αυτη την πολύ μεγάλη πυρκαγιά. Κοντά στα 20.000 στρέμματα είναι η καταστροφή. Ευτυχώς προστατεύτηκε η κωμόπολη της Λίμνης και κάποια άλλα κτίσματα, μεμονωμένες κατοικίες, πλην όμως χρειάζεται ακόμα προσπάθεια, δεν έχει ελεγθεί απόλυτα η κατάσταση."

ΒΙΝΤΕΟ
Ο Αναπληρωτής υπουργός αφού μίλησε με τους πυροσβέστες που επιχειρούν στην περιοχή και τους ευχαρίστησε εκ μέρους του για την προσπάθειά τους, προήδρευσε στη συνέχεια σε σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου στη Λίμνη.
Από τον δήμαρχο ζητήθηκε να κηρυχτεί η περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη δεσμεύθηκε να ικανοποιήσει το αίτημα αμέσως μόλις υποβληθεί αρμοδίως. Ζητήθηκε ακόμη να γίνουν βελτιώσεις στο συντονισμό διάθεσης των μέσων σε τοπικό επίπεδο.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Καπάκης, ο Μητροπολίτης Χαλκίδος Χρυσόστομος, ο Bουλευτής Ευβοίας, Τάσος Πρατσόλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας, Φάνης Σπανός, ο Δήμαρχος Μαντουδίου-Λίμνης Αγίας Άννας, Χρήστος Καλυβιώτης, οι Υπαρχηγοί του Πυροσβεστικού Σώματος, Βασίλειος Καπέλιος και Αθανάσιος Σερενέλλος, καθώς και λοιποί εκπρόσωποι τοπικών αρχών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Λίμνη: Ο αέρας στέλνει τις φλόγες στα καμμένα – Καλύτερη η εικόνα!

 
Βόρεια Εύβοια: Αναζωπύρωση της πυρκαγιάς στη Λίμνη - Τεράστια καταστροφή - Η πύρινη λαίλαπα απειλεί το λύκειο του χωριού - Στάχτη πάνω από 20.000 στρέμματα δάσους (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βόρεια Εύβοια: Εκκενώθηκε ο οικισμός Κατούνια - Κάηκαν ξενοδοχειακή μονάδα, εξοχική κατοικία, ταβέρνα και αποθήκες (ΒΙΝΤΕΟ) 

Φωτιά στην Βόρεια Εύβοια: Οι πυκνοί καπνοί κάλυψαν και την Αθήνα! (ΦΩΤΟ)
 
Βόρεια Εύβοια: «Κόλαση» φωτιάς στη Φαράκλα! Οι φλόγες έφτασαν στη Λίμνη - Εκκενώθηκε ξενοδοχείο (ΦΩΤΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA