Στο έλεος της ελονοσίας η Στερεά Ελλάδα: Δέκα κρούσματα μέσα σε λίγες μέρες! Δύο κρούσματα στους Καθενούς! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Στο έλεος της ελονοσίας η Στερεά Ελλάδα: Δέκα κρούσματα μέσα σε λίγες μέρες! Δύο κρούσματα στους Καθενούς!

Αρχίζει να μακραίνει ο κατάλογος με τα περιστατικά της ελονοσίας στη χώρα μας επιβεβαιώνοντας τους ειδικούς που περίμεναν έξαρση της νόσου από τις αρχές Σεπτεμβρίου, την ώρα που 12 Δήμοι της χώρας -ανάμεσα τους και ο Δήμος Χαλκιδέων- έχουν τεθεί σε «καραντίνα» με τους κάτοικους, εργαζόμενους αλλά και επισκέπτες των περιοχών αυτών ναβρίσκονται σε προσωρινό αποκλεισμό από οποιαδήποτε αιμοδοσία... 

Click for more:Εύβοια: Εντοπίστηκαν δύο κρούσματα ελονοσίας στους Καθενούς!

Όπως αποκάλυψαν το ΚΕΕΛΠΝΟ και ο Ιατρικός Σύλλογος Θήβας, εντοπίστηκαν μέσα σε λίγες μέρες 10 κρούσματα ελονοσίας στη Στερεά Ελλάδα και συγκεκριμένα:

1) Βοιωτία: Επτά κρούσματα: δύο στο Λεοντάρι, ένα στο Μουρίκι, δύο στα Οινόφυτα, ένα στο Νεοχωράκι και ένα στην Καλλιθέα.

2) Εύβοια: Δυο κρούσματα στους Καθενούς

3) Φθιώτιδα: Ενα κρούσμα στην Τιθορέα.

Παράλληλα, αίσθηση προκαλεί η στάση του Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος πριν λίγες εβδομάδες είχε ανακοινώσει πως δεν υπάρχουν κρούσματα στη Περιφέρεια Στερεάς και δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας για την ελονοσία, ωστόσο η πραγματικότητα τον διαψεύδει οικτρά.






Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA