ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 48ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΣΤΟ ΠΡΟΚΟΠΙ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 48ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΣΤΟ ΠΡΟΚΟΠΙ

Συνελήφθη, την Παρασκευή το απόγευμα, στο Προκόπι Ευβοίας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαντουδίου, ένας 48χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή.
Συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής ο 48χρονος μετέβη σε εγκαταστάσεις εταιρείας στην περιοχή του Προκοπίου και αφαίρεσε έναν ρότορα κινητήρα αντλίας, καθώς και μία δεξαμενή λαδιού, το καπάκι προστασίας του μοτέρ και το προστατευτικό κάλυμμα της ανωτέρω αντλίας.
Αστυνομικοί του Τμήματος Μαντουδίου που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, ενήργησαν αναζητήσεις, εντόπισαν τον δράστη χθες το απόγευμα στο Προκόπι και τον συνέλαβαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο 48χρονος προέβη στην πώληση των ανωτέρω κλοπιμαίων, έναντι του χρηματικού ποσού των 200 ευρώ, σε ιδιοκτήτη μάντρας πώλησης μεταλλικών αντικειμένων σκραπ στη Χαλκίδα.
Σε βάρος του δράστη καθώς και του ιδιοκτήτη της μάντρας, ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί, σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής, αποδοχής και διάθεσης προϊόντων κλοπής.
Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Μαντουδίου και ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA