ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ

Και κλέφτης και χωρίς χαρτιά ο Αλβανός.
Την Παρασκευή 29 Ιουνίου το βράδυ ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη στα Κρίεζα, από αστυνομικούς της Δ΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, ένας 38χρονος Αλβανός, ο οποίος οδηγούσε κλεμμένη μοτοσικλέτα.
Περίπου στις 21:00΄ το βράδυ, οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο διενεργούμενων ελέγχων και περιπολιών για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, εντόπισαν στην περιοχή τον 38χρονο να οδηγεί μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας και τον ακινητοποίησαν προκειμένου να διενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο.
Κατά την διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι ο 38χρονος είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στη Χώρα μας, στερούμενος νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και συνελήφθη προκειμένου να εφαρμοστεί σε βάρος του το μέτρο της διοικητικής απέλασης.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε στο Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου, προέκυψε ότι για την ανωτέρω μοτοσικλέτα είχε δηλωθεί κλοπή από Χαλκιδέο στιν 13-06-2009 στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας και κατασχέθηκε προκειμένου να του αποδοθεί.
Σε βάρος του δράστη σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, η οποία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.
Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA