Κύμη: Προσπάθησαν να κλέψουν ατμομηχανή 5 τόνων αλλά κατέληξαν με χειροπέδες! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Κύμη: Προσπάθησαν να κλέψουν ατμομηχανή 5 τόνων αλλά κατέληξαν με χειροπέδες!

Συνελήφθησαν δύο άτομα, για απόπειρα διάπραξης διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής από ανενεργό ορυχείο ιδιοκτησίας Δημοσίου, στην Κύμη.
Συνελήφθησαν, το βράδυ στη Κύμη, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, δύο ημεδαποί, ηλικίας 47 και 24 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα διάπραξης διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής, κατά συναυτουργία.
Συγκεκριμένα, οι δύο δράστες αποπειράθηκαν με τη χρήση εκσκαφέα, να αφαιρέσουν από ανασφάλιστο χώρο εγκαταστάσεων ανενεργού ορυχείου ιδιοκτησίας Δημοσίου, μία μη λειτουργική σιδερένια ατμομηχανή, βάρους πέντε 5 περίπου τόνων, την οποία λόγω μεγέθους δεν κατόρθωσαν να την απομακρύνουν αρκετά από το σημείο.
Το περιστατικό καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κύμης χθες το μεσημέρι, από τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και επιστάμενων αναζητήσεων, οι δύο δράστες εντοπίστηκαν στην Κύμη και συνελήφθησαν.
Το μηχάνημα έργων (εκσκαφέας) κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος του δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Κύμης.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA