Ο εμπορικός σύλλογος Χαλκίδας καταγγέλει τις εταιρείες INTERSPORT ATHLETICS AEE, JUMBO AEE και Κριμάτογλου ΑΕ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Ο εμπορικός σύλλογος Χαλκίδας καταγγέλει τις εταιρείες INTERSPORT ATHLETICS AEE, JUMBO AEE και Κριμάτογλου ΑΕ

"Καταγγέλουμε τις τρεις κινέζικες επιχειρήσεις στην οδό Χαλκίδας - Νέας Αρτάκης (YONGJ IAN YAN TOY YAN NIA, XIA XIAO BO BENGWU, CHINA TOWN-XU SIXUN AMIN), καθώς επίσης και τις εταιρείες INTERSPORT ATHLETICS AEE, JUMBO AEE και Κριμάτογλου ΑΕ..."
Ο Εμπορικός και Βιομηχανικός Σύλλογος Χαλκίδας, καταγγέλει τα καταστήματα εκείνα που δεν συμμορφώθηκαν με την τοπική ομοιοεπαγγελματική Συλλογική Σύμβαση που αφορά στην αργία των καταστημάτων της πόλης της Χαλκίδας, τη Δευτέρα 9 Ιουνίου. 

"Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Συλλόγου Χαλκίδας, επιθυμούν να καταγγείλουν την άρνηση επιχειρήσεων, να συμμορφωθούν με την Υπουργική Απόφαση που αφορά την τοπική αργία του Αγίου Πνεύματος.

Όπως έχουμε ανακοινώσει με την υπ΄αριθμ. 19102/1469/3-6-2009 απόφαση της τότε Υφυπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 1153/B/15-6-2009 κηρύχθηκε η από 26/4/2007 Τοπική Ομοιοεπαγγελματική Συλλογική Σύμβαση, που αφορά στους εργαζόμενους στα εμπορικά καταστήματα της Χαλκίδας.
Ως εκ τούτου, κάθε χρόνο την ημέρα εορτής του Αγίου Πνεύματος, τα καταστήματα της Χαλκίδας παραμένουν κλειστά.
Ωστόσο, διαπιστώσαμε ότι υπήρξαβ καταστήματα που επιδεικτικά αγνόησαν την αργία της 9ης Ιουνίου 2014, κρατώντας τα καταστήματα τους ανοιχτά και μάλιστα απασχολώντας υπαλλήλους.  

Καταγγέλουμε τις τρεις κινέζικες επιχειρήσεις στην οδό Χαλκίδας-Νέας Αρτάκης (YONGJ IAN YAN TOY YAN NIA, XIA XIAO BO BENGWU, CHINA TOWN-XU SIXUN AMIN), καθώς επίσης και τις εταιρείες INTERSPORT ATHLETICS AEE, JUMBO AEE και Κριμάτογλου ΑΕ.

Οι επιχειρήσεις αυτές εκμεταλλευόμενες την αργία κερδοσκόπησαν εις βάρος των υπόλοιπων καταστημάτων.

Σας παρακαλούμε λοιπόν να διενεργήσετε την απαραίτητη έρευνα για την υπόθεση αυτή και να πράξετε τα δέοντα, έτσι ώστε να μη συμβούν ξανά ανάλογα περιστατικά που διαταράσσουν τη λειτουργία της αγοράς και οδηγούν σε αθέμιτο ανταγωνισμό.
Εν αναμονή της απάντησης σας"

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος
Γεωργάτος Νικόλαος
Ο Γενικός Γραμματέας
Αίσωπος Νικόλαος

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA