Μαρκόπουλος: «Περιμένω ακόμα τον Εισαγγελέα» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μαρκόπουλος: «Περιμένω ακόμα τον Εισαγγελέα»

Ο βουλευτής πίστευε ότι αργά ή γρήγορα θα χτυπούσε το τηλέφωνό του - Όμως, άκρα του… τηλεφώνου σιωπή στον κόσμο βασιλεύει...
Ο Κώστας Μαρκόπουλος είναι από τους πρώτους που κατήγγειλαν τον γιατρό του Ευαγγελισμού για το φακελάκι σε μία παρόμοια περίπτωση.Τα υπόλοιπα είναι γνωστά.
Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του γιατί ο συγκεκριμένος γιατρός -σύμφωνα με τις καταγγελίες των συγγενών- άργησε να τον χειρουργήσει μέχρι να τσεπώσει το φακελάκι.
Να σημειωθεί ότι η καταγγελία του βουλευτή παίρνει ακόμη μεγαλύτερη αξία, αφού ο ίδιος είναι γιατρός, γεγονός που τον κάνει δυο φορές επιφυλακτικό ένα τόσο σοβαρό θέμα.
Κι όμως, ο εισαγγελέας δεν κάλεσε ακόμη τον Κώστα Μαρκόπουλο.

Προφανώς δεν βλέπει ειδήσεις, δεν διαβάζει εφημερίδες, δεν ακούει ραδιόφωνο.
Τον θείο που εξέδιδε την ανήλικη ανιψούλα (το τέρας δηλαδή) το είδαμε στις οθόνες μας μετά από την άδεια των δικαστικών αρχών.

Τον γιατρό του Ευαγγελισμού, τον εξαίρετο αυτό επιστήμονα, όχι μόνο δεν τον έχουμε δει, ούτε καν ακούστηκε το όνομά του.
Μα δεν καταδικάστηκε θα μου πείτε! Σάμπως τα υπόλοιπα τέρατα είχαν καταδικαστεί.

Και λάθος να κάναμε θα του ζητούσαμε συγγνώμη του γιατρού και δεν θα ρίχναμε, όπως κάνει εκείνος, τα βάρη στους συγγενείς.
Τον πλήρωσαν λέει από ευχαρίστηση για την καλή δουλειά που έκανε καθώς έστειλε τον άνθρωπό τους στον… άλλο κόσμο. Εις τόπον χλοερόν….

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA