Η αποθέωση του Γιώργου Κελαϊδίτη από τον Σύνδεσμο Πτηνοτροφικών Επιχειρήσεων Ελλάδος! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Η αποθέωση του Γιώργου Κελαϊδίτη από τον Σύνδεσμο Πτηνοτροφικών Επιχειρήσεων Ελλάδος!

Η αποθέωση του Γιώργου Κελαϊδίτη από τον Σύνδεσμο Πτηνοτροφικών Επιχειρήσεων Ελλάδος!
Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση - Ο Γιώργος Κελαϊδίτης ορίστηκε πρόσφατα Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, κάτι που ενθουσιάσε μέχρι και τον πρόεδρο του Συνδέσμου Πτηνοτροφικών Επιχειρήσεων Ελλάδος, Θάνο Αγγελάκη, ο οποίος απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς τον Κώστα Μπακογιάννη και τον συγχαίρει δημόσια για την επιλογή του.

"Ως Πρόεδρος του Συνδέσμου Πτηνοτροφικών Επιχειρήσεων Ελλάδος χαιρετίζουμε την ανάθεση στον Γιώργο Κελαϊδίτη της Θέσης του Αντιπεριφερειαρχη Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής από τον νέο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη.

Ο Γιώργος Κελαϊδίτης θεωρούμε ότι αποτελεί την καλύτερη επιλογή για την θέση αυτή σε μία τόσο κρίσιμη και κομβική στιγμή για την χώρα, την περιφέρεια αλλά και τον κλάδο μας.
Προέρχεται από μια οικογένεια που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο χώρο του αγροτικού τομέα τα τελευταία 60 και πλέον χρόνια και χαίρει της εκτίμησης τόσο του κλάδου μας όσο και των Ευβοέων εν γένει.

Μέσα από την προσωπική του επιχειρηματική δράση αλλά και αυτή της οικογενειακής επιχείρησης, διαθέτει βαθιά γνώση των προβλημάτων του αγροτικού τομέα, στα οποία από την θέση του Αντιπεριφερειάρχη θα μπορεί να δώσει άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις.
Χαρακτηρίζεται ως προσωπικότητα από αξίες όπως ευγένεια, αξιοκρατία, διαφάνεια και αμεροληψία και γι’ αυτο το λόγο έτυχε τέτοιας σαρωτικής αποδοχής από τους Ευβοείς.

Ευχαριστούμε τον Κώστα Μπακογιάννη που ξεκίνησε τη θητεία του στην Περιφέρεια με το δεξί"

Για τον Σύνδεσμο Πτηνοτροφικών Επιχειρήσεων Ελλάδος
Ο Πρόεδρος Θάνος Αγγελάκης

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA