"Όχι" της ΔΗΜΑΡ στην ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

"Όχι" της ΔΗΜΑΡ στην ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση!

"Όχι" της ΔΗΜΑΡ στην ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση!Να αρνηθεί ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, καταψηφίζοντας την πρόταση που κατέθεσε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, αποφάσισε ομόφωνα η ΚΟ της ΔΗΜΑΡ, ύστερα από εισήγηση του Φώτη Κουβέλη...
Ο νεοκλεγείς πρόεδρος του κόμματος, μετά το τέλος της τελετής για την έναρξη της νέας Συνόδου της Βουλής και αφού κατατέθηκε η πρόταση για ψήφο εμπιστοσύνης από την κυβέρνηση, συγκάλεσε την ΚΟ για να συζητήσουν τη στάση της ΔΗΜΑΡ κατά τη διάρκεια της τριήμερης συζήτησης στη Βουλή, που αρχίζει την Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου.
Στη συνεδρίαση αποφασίστηκε να εγγραφούν όλοι οι βουλευτές ως ομιλητές, με βασική κατεύθυνση την ανάγκη να αλλάξει η ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική.

Παρούσα στη συνεδρίαση ήταν και η βουλευτής Νίκη Φούντα, που δεν συμμετείχε στο συνέδριο, καθώς και ο Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Γιώργος Κυρίτσης, ο Γιάννης Πανούσης και η Μαρία Ρεπούση, οι οποίοι στο συνέδριο άσκησαν προσωπική κριτική στον Φώτη Κουβέλη. Δεν παρέστησαν η Μαρία Γιαννακάκη, που βρίσκεται σε κοινοβουλευτική αποστολή στις Βρυξέλλες, η Μίνα Ξηροτύρη, η οποία, κατά την επίσημη ενημέρωση, είχε ανειλημένες υποχρεώσεις στη Θεσσαλονίκη και ο Θωμάς Ψύρρας.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης δεν συζητήθηκε το σοβαρό πρόβλημα των σχέσεων του κ. Κουβέλη με την ΚΟ, μετά την πρόταση που διατύπωσαν στο συνέδριο να μην θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, την οποία απέρριψε. Αυτό το ζήτημα αποφασίστηκε να απασχολήσει την επόμενη συνεδρίαση της ΚΟ.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA