Οι θέσεις του ΕΚΑΒ στην Εύβοια! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Οι θέσεις του ΕΚΑΒ στην Εύβοια!

Οι θέσεις του ΕΚΑΒ στην Εύβοια!
Στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση απεστάλη η μεγάλη προκήρυξη 7Κ/2014 του ΕΚΑΒ για 186 θέσεις τακτικού προσωπικού στην ειδικότητα «ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων». 
 
Οι θέσεις κατανέμονται σε 29 υπηρεσίες του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας, από τις οποίες τις περισσότερες θέσεις με διαφορά 109 στο σύνολό τους συγκεντρώνει η Κεντρική Υπηρεσία του.
 
Ακολουθεί το ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, όπου αντιστοιχούν οκτώ θέσεις, ενώ από τέσσερις θέσεις θα καλύψουν τα ΕΚΑΒ Κέρκυρας, Σπάρτης, Μυτιλήνης, Λήμνου, Ρόδου, Σάμου και Χίου. Στις υπηρεσίες ΕΚΑΒ Ζακύνθου, Κεφαλλονιάς, Κω και Ζαχάρως κατανέμονται από τρεις θέσεις, και από δύο θέσεις στα ΕΚΑΒ Θήβας, Θήρας, Ικαρίας, Κάρπαθου, Καλλονής Μυτιλήνης, Μυκόνου, Νάξου, Πάρου, Σύρου και Τήνου. Οι υπηρεσίες ΕΚΑΒ Άνδρου, Ορεστιάδας, Ιστιαίας, Καρύστου, Καρπενησίου και Ίου θα καλύψουν από μία θέση.
 
Η προκήρυξη προβλέπει την κάλυψη 131 γενικών θέσεων και 55 ειδικών θέσεων, οι οποίες θα καλυφθούν από μέλη πολύτεκνων και τρίτεκνων οικογενειών.
 
Για τις περισσότερες απαιτείται επαγγελματική εμπειρία, η οποία αποδεικνύεται με τα κατάλληλα έγγραφα και αφορά τις 75 από τις 131 γενικές θέσεις και τις 32 από τις 55 ειδικές θέσεις. Επιπλέον, οι υποψήφιοι για 58 θέσεις θα πρέπει να διαθέτουν το προσόν της εντοπιότητας.
 
Εξαιρούνται οι υποψήφιοι για τις θέσεις στην Κεντρική Υπηρεσία ΕΚΑΒ και για τις Υπηρεσίες Θήβας, Ιστιαίας, Σπάρτης, Θεσσαλονίκης, Ηλείας και Καρύστου.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA