Πληροφορίες για ακόμη τέσσερις νεκρούς στο Norman Atlantic! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Πληροφορίες για ακόμη τέσσερις νεκρούς στο Norman Atlantic! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πληροφορίες για ακόμη τέσσερις νεκρούς στο Norman Atlantic! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Οι πληροφορίες παραμένουν συγκεχυμένες. Καθώς η επιχείρηση διάσωσης στο Normal Atlantic συνεχίζεται και 149 άνθρωποι περιμένουν τα ελικόπτερα του ιταλικού και του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού να τους σώσουν, η ιταλική τηλεόραση Rai μεταδίδει μια τραγική πληροφορία: πως στο πλοίο όπου τα ξημερώματα της Κυριακής ξέσπασε φωτιά στο γκαράζ έχουν εντοπιστεί ακόμη τέσσερις νεκροί.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΙΑΣΩΣΗΣ

Αρχικά, η Rai μετέδωσε πως οι τέσσερις νεκροί βρέθηκαν στο γκαράζ. Στη συνέχεια η πληροφορία άλλαξε σύμφωνα με τη μαρτυρία ενός Τούρκου διασωθέντα που έφτασε στο Μπάρι, οι τέσσερις νεκροί βρίσκονταν σε σωστική λέμβο.

Ο άνθρωπος, σε κατάσταση σοκ, είπε πως είδε τη βάρκα να έχει σφηνώσει και να έχει καεί.
Αν η πληροφορία ισχύει, ο αριθμός των νεκρών από τη ναυτική τραγωδία της Κυριακής θα φτάσει στους πέντε, αφού ήδη έχει ανακοινωθεί ο θάνατος του Έλληνα Γιώργου Ντούλη, που στην προσπάθειά του να μπει σε σωστική λέμβο, εγκλωβίστηκε σε "γλίστρα" του πλοίου και έχασε τη ζωή του. Μαζί του ήταν η σύζυγός του, που διασώθηκε και έχει ήδη μεταφερθεί τραυματισμένη σε νοσοκομείο του Μπρίντεζι.


ΒΙΝΤΕΟ

Η επιχείρηση διάσωσης συνεχίζεται χωρίς σταματημό. Ελικόπτερα του ιταλικού και του Πολεμικού Ναυτικού δεν σταμάτησαν όλη τη νύχτα τις πτήσεις και μέχρι στιγμής έχουν απομακρύνει από το πλοίο 329 επιβάτες, ενώ πάνω στο πλοίο παραμένουν 149 άνθρωποι.

Εκπρόσωπος του ιταλικού Πολεμικού Ναυτικού τόνισε ότι το πλοίο δεν ρυμουλκείται στη φάση αυτή και θα καταβληθούν όλες οι αναγκαίες προσπάθειες ώστε να μπορέσει να εφαρμοστεί το αρχικό σχέδιο μεταφοράς του στο λιμάνι του Μπρίντεζι.

Επί του παρόντος, δεν μπορεί να γίνει καμιά πρόβλεψη, σχετικά με ενδεχόμενη ώρα άφιξής του και το ίδιο ισχύει για το πλοίο του ιταλικού Πολεμικού Ναυτικού "Σαν Τζόρτζιο" το οποίο αναμένεται να μεταφέρει στην Ιταλία τους υπόλοιπους διασωθέντες.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA