Δείτε το ατύχημα του Γιάννη Πάριου σε νυχτερινό κέντρο της Πάτρας- Έπεσε από την πίστα μπροστά στα πρώτα τραπέζια! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Δείτε το ατύχημα του Γιάννη Πάριου σε νυχτερινό κέντρο της Πάτρας- Έπεσε από την πίστα μπροστά στα πρώτα τραπέζια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα βίντεο που θα δείτε με το ατύχημα του δημοφιλή τραγουδιστή κάνουν το γύρο του διαδικτύου...

ΒΙΝΤΕΟ
Αναστάτωση προκλήθηκε στο νυχτερινό κέντρο Αρείων στην Εγλυκάδα της Πάτρας, το οποίο ήταν κατάμεστο από κόσμο, το περασμένο Σάββατο του Αγίου Βαλεντίνου, την στιγμή που ο Γιάννης Πάριος σκόνταψε στην πίστα και έπεσε στα πρώτα τραπέζια!

Ο δημοφιλής τραγουδιστής με την 40χρονη και πλέον καριέρα, την ώρα που έκανε την θεαματική είσοδό του και την έναρξη του προγράμματός του, παραπάτησε, χτύπησε στα ηχεία και έχασε στιγμιαία την ισορροπία του. Όπως φαίνεται από το βίντεο, ο Γιάννης Πάριος, πέφτει από την πίστα με φόρα στο πρώτο τραπέζι ενώ σπεύδουν να τον βοηθήσουν πελάτες και το προσωπικό του μαγαζιού!

Τέλος καλό όλα καλά ευτυχώς για τον Γιάννη Πάριο που ευτυχώς δεν χτύπησε και συνέχισε κανονικά το πρόγραμμά του που καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο.

Πηγή: thebest.gr, patrasevents.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA