Εύβοια: Στα λευκά ξύπνησε η Στενή - Πέφτουν οι πρώτες νιφάδες χιονιού και στην Χαλκίδα - Που θα χιονίσει τις επόμενες ώρες! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Εύβοια: Στα λευκά ξύπνησε η Στενή - Πέφτουν οι πρώτες νιφάδες χιονιού και στην Χαλκίδα - Που θα χιονίσει τις επόμενες ώρες!

Εύβοια: Στα λευκά ξύπνησε η Στενή - Πέφτουν οι πρώτες νιφάδες χιονιού και στην Χαλκίδα - Που θα χιονίσει τις επόμενες ώρες! Λευκό τοπίο αντίκρυσαν μόλις ξύπνησαν οι κάτοικοι της Στενής (ΦΩΤΟ) - Θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν και κακοκαιρία σε ολόκληρη την Εύβοια

Νέα ψυχρή εισβολή, επηρεάζει τη χώρα μας  με κυρίαρχο στοιχείο τα χιόνια και το πολικό κρύο.

Οι πόλεις που θα επηρεαστούν από την κακοκαιρία την Τετάρτη είναι ο Βόλος, η Λαμία, η Κύμη, η Χαλκίδα, η Λιβαδειά, η Θήβα, η Αττική, η Κόρινθος, η Νεμέα, η Άνδρος, η Τήνος, η Νάξος, τα Χανιά, το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο και αργότερα τα Δωδεκάνησα.
Εύβοια: Στα λευκά ξύπνησε η Στενή - Πέφτουν οι πρώτες νιφάδες χιονιού και στην Χαλκίδα - Που θα χιονίσει τις επόμενες ώρες!
Στην Εύβοια ήδη χιονίζει στα ορεινά, στην Στενή, στον Άγιο, ενώ από τα μεσάνυχτα πέφτουν νιφάδες, κατά διαστήματα και στην πόλη της Χαλκίδας. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να χιονίσει στην Ιστιαία, στην Κύμη, ενώ υπάρχουν πιθανότητες να δουν χιόνι και οι παραθαλάσσιες περιοχές του νομού.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά όμως και στο Αιγαίο θα φτάσουν τα 7 και τοπικά τα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε περαιτέρω πτώση θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από -6 εως 3 βαθμούς, στα κεντρικά από -4 εως 4 βαθμούς στα ανατολικά και εως 9 βαθμούς στη δυτική Ελλάδα ενώ στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα θα κυμανθεί από 2 εως 12 βαθμούς κελσίου.

Την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου, θα έχουμε νεφώσεις που θα πυκνώνουν τοπικά με λίγες βροχές, χιονόνερο και χιόνια κυρίως στα ορεινά και ημιορεινά της ανατολικής Στερεάς, της Εύβοιας, των Κυκλάδων, της Κρήτης και των Δωδεκανήσων.

Ειδικότερα οι περιοχές που θα επηρεαστούν είναι ο Βόλος, η Λαμία, η Ιστίαια, η Κύμη, η Χαλκίδα, η Κάρυστος, η Αττική,  η Θήβα, η Λιβαδειά, η Κόρινθος, η Νεμέα, η Άνδρος, η Τήνος, η Νάξος, τα Χανιά, το Ρέθυμνο, το Ηράκλειο, η Ρόδος, η Κάσος, η Κάρπαθος και η Κως.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA