Έσπασαν στο ξύλο υπαρχιφύλακα που φυλακίστηκε για υπόθεση ναρκωτικών - Η άγρια επίθεση μέσα στη φυλακή! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Έσπασαν στο ξύλο υπαρχιφύλακα που φυλακίστηκε για υπόθεση ναρκωτικών - Η άγρια επίθεση μέσα στη φυλακή!

Έσπασαν στο ξύλο υπαρχιφύλακα που φυλακίστηκε για υπόθεση ναρκωτικών - Η άγρια επίθεση μέσα στη φυλακή!
Οι δράστες επιτέθηκαν στον υπαρχιφύλακα επειδή όπως έλεγαν, είχαν συλληφθεί από τον ίδιο, λίγους μήνες νωρίτερα...
 
Αλβανός ποινικός κρατούμενος των φυλακών Σταυρακίου Ιωαννίνων, επιτέθηκε και χτύπησε άγρια, τον έναν από τους υπαρχιφύλακες που είχαν κριθεί χθες προφυλακιστέοι, μετά από πολύωρη απολογία τους στον ανακριτή.
 

Με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, οι δύο υπαρχιφύλακες που φέρεται να εμπλέκονται σε υπόθεση ναρκωτικών με τις κατηγορίες της υπόθαλψης εγκληματία και της παράβασης καθήκοντος οδηγήθηκαν στη φυλακή.
 

Λίγες ώρες μετά την προφυλάκισή τους, ο Αλβανός μαζί με ολιγομελή ομάδα κρατουμένων επιτέθηκαν και χτύπησαν τον υπαρχιφύλακα σε μια σκάλα στο εσωτερικό της φυλακής. Ο υπαρχιφύλακας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και επέστρεψε στις φυλακές.
 

Συμφωνα με πληροφορίες ο Αλβανός κρατούμενος, ισχυρίστηκε μιλώντας στους συγκρατούμενους του, πως ο υπαρχιφύλακας τον είχε συλλάβει στο παρελθόν στην περιοχή της Κόνιτσας όπου και υπηρετεί και μαζί με άλλους αστυνοκομικους τον είχαν ξυλοκοπήσει άγρια.
 

Πηγή: epirusgate

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA