ΑΕΚ - Πλατανιάς 3-0: Ιδανική επιστροφή στη Superleague! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

ΑΕΚ - Πλατανιάς 3-0: Ιδανική επιστροφή στη Superleague!

ΑΕΚ - Πλατανιάς 3-0: Ιδανική επιστροφή στη Superleague!
Δύο χρόνια οι οπαδοί της ΑΕΚ έζησαν έναν εφιάλτη, ο οποίος όμως τους έφερε ακόμη πιο κοντά στην ομάδα τους - Και αφού άντεξαν στα δύσκολα, τώρα θα το απολαύσουν - Οπως απόλαυσαν την εμφάνιση της ομάδας τους στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και την εύκολη νίκη επί του Πλατανιά...


Καλύτερη πρεμιέρα δεν θα μπορούσε να φανταστεί η ΑΕΚ. Εύκολη νίκη, όμορφο ποδόσφαιρο και πάρτι από περισσότερους από 30.000 οπαδούς της! Η Ενωση, φυσικά, δεν είναι έτοιμη ακόμη και αυτό μόνο αισιοδοξία μπορεί να προκαλεί στον κόσμο της, που έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε στο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ έδειξε να βρίσκει τα πατήματα της μετά το 20' και μετέφερε το ματς προς την περιοχή των Κρητικών, ψάχνοντας τον τρόπο με τον οποίο θα άνοιγε η άμυνα. Αυτός, τελικά, βρέθηκε στο 27' από την έξυπνη πάσα του Γιόχασον, την προβολή του Βάργκας και την κόντρα και σε αντίπαλο για να γίνει το 1-0

Το γκολ, όπως ήταν λογικό, έφερε ηρεμία στην ΑΕΚ, για την οποία τα πήγαινε πολύ καλά ο Πλατέλλας από δεξιά και ο Σοϊλέδης από αριστερά. 

Οι Κιτρινόμαυροι, που είχαν κατοχή μπάλας 65%-35% στο πρώτο 45λεπτο, πήγαν για το δεύτερο γκολ που ουσιαστικά θα καθάριζε από νωρίς τον αγώνα αλλά δεν το πέτυχαν αφού πάντα κάτι έλειπε στην τελική πάσα.

Στο δεύτερο μέρος, πάντως, δεν έλειπε τίποτα... Η ΑΕΚ μπήκε όπως έπρεπε και στο 47' ο Γκάλο με τρομερό σουτ με το... αριστερό έκανε το 2-0 και έδωσε το σύνθημα για το πάρτι. Οχι μόνο στις εξέδρες αλλά και στον αγωνιστικό χώρο αφού η Ενωση ανέβασε στροφές και... έκρυψε την μπάλα! 

Η ομάδα του Δέλλα πλησίασε στο τρίτο γκολ στο 49' με το τακουνάκι του Τζιμπούρ (που λίγα λεπτά μετά άφησε τη θέση του στον Μπαρμπόσα λόγω ενοχλήσεων), είχε ακόμη μεγαλύτερη ευκαιρία στο 50' καθώς οι Βάργκας και Γιόχανσον έκρυψαν την μπάλα, με τον εκπληκτικό Σουηδό να βγάζει τετ α τετ τον Πλατέλλα αλλά ο Ολίμπα απέκρουσε, για να γίνει το 3-0 στο 58'

Οι Κιτρινόμαυροι επιτέθηκαν και πάλι με πολύ όμορφο τρόπο, η μπάλα γύρισε και ο Σιμόες έκανε το γύρισμα από δεξιά για να σκοράρει ο Αραβίδης προ κενής εστίας!

Οι Κιτρινόμαυροι είχαν τον απόλυτο έλεγχο και κινούνταν ως πραγματική ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, την ίδια ώρα που οι περισσότεροι από 30.000 στις εξέδρες αποθέωναν τους πάντες, συμπεριλαμβανομένου και του Μπουονανότε όταν σηκώθηκε για προθέρμανση. Ο Αργεντίνος σήκωσε στο πόδι το ΟΑΚΑ όταν μπήκε αλλαγή στο 75', με την ΑΕΚ να έχει κατεβάσει στροφές αλλά να έχει πάντα τον απόλυτο έλεγχο. Οπως... απόλυτη ήταν η απόδοση των Γιόχανσον και Πλατέλλα, οι οποίοι ουσιαστικά δεν έκαναν ούτε μία λάθος επιλογή σε όλο το ματς!

Ενα ματς που ολοκληρώθηκε σε χαλαρό ρυθμό αφού η ΑΕΚ κατέβασε στροφές μετά το 70', απολαμβάνοντας την επιστροφή της και την πρώτη νίκη της σεζόν. Μια σεζόν που μπορεί να εξελιχθεί πολύ όμορφα για τους Κιτρινόμαυρους, οι οποίοι ξέρουν ότι έχουν ακόμη δουλειά να κάνουν. Και έχουν μεγάλη διάθεση για δουλειά...!

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Μπαρόχα, Γκάλο, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος, Κολοβέτσιος, Σιμόες (75' Μπουονανότε), Γιόχανσον, Βάργκας (66' Ανάκογλου), Πλατέλλας, Αραβίδης, Τζιμπούρ (52' Μπαρμπόσα).

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Ολίμπα, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Σελίν (70' Γουνδουλάκης), Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Στανισλάβιεβιτς, Μαχαμάτ, Μενδρινός (55' Τσουράκης), Γκόμες (55' Ντίνας), Ανγκούλο.

Πηγή: Gazzeta

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA