Η απάντηση του αστυνομικού που κατονόμασε ο Πάνος Καμμένος για τα επεισόδια (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Η απάντηση του αστυνομικού που κατονόμασε ο Πάνος Καμμένος για τα επεισόδια (ΒΙΝΤΕΟ)

Η απάντηση του αστυνομικού που κατονόμασε ο Πάνος Καμμένος για τα επεισόδια (ΒΙΝΤΕΟ) 
Την καταγγελία του Πάνου Καμμένου διαδέχτηκε η απάντηση του αστυνομικού - Τι λέει η αστυνομία για τα επεισόδια και την επίθεση με μπουκάλια και αυγά...

ΒΙΝΤΕΟ
  Αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις τόσο στην κεντρική πολιτική σκηνή όσο και στα social media, συνεχίζει να προκαλεί η επίθεση στον Πάνο Καμμένο με αυγά και μπουκάλια, αλλά και τα όσα ακολούθησαν με τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ. να κατονομάζει εν ενεργεία αστυνομικό, ως υποκινητή και υπεύθυνο των επεισοδίων.

Ο αστυνομικός έλυσε τη σιωπή του στο Mega και υποστήριξε πως δεν ήταν στο σημείο την ώρα των επεισοδίων. 

Παράλληλα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά. 

Αναλυτικά είπε πως : ''Δεν πήραν μέρος στο περιστατικό. Δεν ήμουν καν εκεί. Είμαι πατέρας 4 παιδιών. Ήμουν σπίτι μου και κρατούσα δύο από τα παιδιά μου γιατί η γυναίκα μου εκείνη την ώρα εργαζόταν.

Νωρίτερα είχα περάσει από το σημείο που είχε συγκεντρωθεί ο κόσμος και μίλησα μαζί τους αλλά έφυγα πολύ πριν φτάσει ο κύριος Καμμένος. Επιφυλάσσομαι για το αν θα κινηθώ νομικά ή όχι. Είμαι σε συνεννόηση με το δικηγόρο και τη συνδικαλιστή μου οργάνωση''.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο κ.Καμμένος όταν ρωτήθηκε αν θέλει να υποβάλει μήνυση απάντησε αρνητικά. 

''Ο επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων ρώτησε τον υπουργό αν επιθυμεί να καταθέσει μήνυση. Ο κ.Καμμένος υποστήριξε ότι δεν θέλει να δώσει περαιτέρω έκταση στο θέμα και το θεωρεί λήξαν'' έλεγαν στελέχη της αστυνομίας.

Πηγή: Mega, Newsit 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA