Απάντηση Τζιτζικώστα σε όσους διαφωνούν με την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΝΔ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Απάντηση Τζιτζικώστα σε όσους διαφωνούν με την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΝΔ

Απάντηση Τζιτζικώστα σε όσους διαφωνούν με την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΝΔ
Απάντηση στην επιχειρηματολογία όσων αντιτίθενται στην υποψηφιότητά του για τη θέση του προέδρου της Ν.Δ. δίνει ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης...
 

Ο κ. Τζιτζικώστας τονίζει ότι η ΝΔ έχασε την πολιτική μάχη κυρίως στην κοινωνία και λιγότερο στο Κοινοβούλιο, δηλώνει ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος έχει πολλά και άξια στελέχη που μπορούν να ανταποκριθούν στις λειτουργίες της Βουλή και καλεί όποιον διαφωνεί να το πει ευθέως, ενώ ξεκαθαρίζει ότι δεν κάνει πίσω από την κατάθεση υποψηφιότητας.

Συγκεκριμένα ο κ. Τζιτζικώστας αναφέρει: «Η Νέα Δημοκρατία έχασε την πολιτική μάχη κυρίως στην κοινωνία και λιγότερο στο Κοινοβούλιο. Σήμερα που οι μεγάλες μάχες δίνονται και κερδίζονται στην κοινωνία, καλούμαστε να δουλέψουμε όλοι μαζί για τον δύσκολο στόχο να ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη της. Με λόγο καθαρό και ελκυστικό. 

Mε σεβασμό στον Γολγοθά που καθημερινά ανεβαίνουν οι συμπολίτες μας. Mε ιδέες και πειθώ που μπορούν να δημιουργήσουν κοινωνικές συμμαχίες με παραγωγικές δυνάμεις του ελληνικού λαού, την εμπιστοσύνη των οποίων χάσαμε. 

Με συγκεκριμένο σχέδιο για το νέο παραγωγικό μοντέλο ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής που χρειάζεται η χώρα για να ξεπεράσει την κρίση και να μπει ξανά σε δρόμο προόδου. Αλλάζουμε πρώτοι, για να εμπνεύσουμε τελικά και όλη τη χώρα. Και κάτι τελευταίο, προς πραγματικά απορούντες αλλά και σε δήθεν ανησυχούντες: 

Η Κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας έχει πολλά και άξια στελέχη που μπορούν να ανταποκριθούν στις σημαντικές θεσμικές λειτουργίες του Κοινοβουλίου. Όποιος διαφωνεί, ας βγει να το πει ευθέως. Εμείς προχωράμε μπροστά».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA