Χαλκίδα: Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά το τελευταίο διήμερο | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χαλκίδα: Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά το τελευταίο διήμερο

Χαλκίδα: Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά το τελευταίο διήμερο
Συνελήφθησαν το τελευταίο διήμερο, σε διάφορες περιοχές της Χαλκίδας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων, πέντε (5) ημεδαποί, ηλικίας 20, 21, 26, 36 και 53 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών...

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στον 53χρονο, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.

Στη δεύτερη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στον 21χρονο & στον 20χρονο, ομοίως από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, καθώς και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, τα οποία περιείχαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Στη τρίτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στον 26χρονο, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.

Τέλος στην τέταρτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στον 36χρονο, ομοίως από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Σημειώνεται ότι οι δράσεις αυτές είναι καθημερινές και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA