Νέα Λάμψακος: Έξαλλοι οι κάτοικοι με Τριανταφύλλου και Παγώνη - Δείτε την καταγγελία! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Νέα Λάμψακος: Έξαλλοι οι κάτοικοι με Τριανταφύλλου και Παγώνη - Δείτε την καταγγελία!

Νέα Λάμψακος: Έξαλλοι οι κάτοικοι με Τριανταφύλλου και Παγώνη - Δείτε την καταγγελία!
Κάτοικοι της Νέας Λαμψάκου με τίτλο "Δυσαρεστημένοι Δημότες" απέστειλαν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του eviazoom.gr, επιστολή - καταγγελία, σύμφωνα με την οποία κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή η ασφάλεια των οδηγών στο σημείο που ο δρόμος κατευθύνεται στο Γυμνάσιο της Νέας Λαμψάκου με τον Χρήστο Παγώνη και τον Αντιδήμαρχο Ληλαντίων, Θανάση Τριανταφύλλου να αδιαφορούν πλήρως...

"Στο χωριό, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή η ασφάλεια των οδηγών στο σημείο που ο δρόμος κατευθύνεται στο Γυμνάσιο της Νέας Λαμψάκου και η τοπική κοινότητα αλλά και η Δημοτική αρχή αδιαφορεί πλήρως. 

Περιμένουμε 3 μήνες για να κοπούν κάποια καλάμια που εμποδίζουν αλλά δεν ενδιαφέρεται κανείς ( έχει ενημερωθεί η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας , ο δήμαρχος, ο αντιδήμαρχος Ληλαντίων, η Γεωτεχνική υπηρεσία του Δήμου) πότε θα αποφασίσουν να τα κόψουν, όταν συμβεί το μοιραίο; Τότε θα είναι πολύ αργά.

Δεν μπορείτε κύριοι επιλεκτικά να εφαρμόζεται τον κανονισμό καθαριότητας του Δήμου και να απειλείται με πρόστιμα και όπου έχετε υποχρέωση να αδιαφορείτε. 

Δεν μπορείτε κύριοι να αγνοείτε τις υποχρεώσεις σας του Ν. 3852/2010, έχετε μεγάλες ευθύνες."

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA