Απόστολος Γκλέτσος: «Όποιος αισθάνεται πολύ άντρας και ενοχλήθηκε, κλειδωνόμαστε σε ένα δωμάτιο και...» (BINTEO) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Απόστολος Γκλέτσος: «Όποιος αισθάνεται πολύ άντρας και ενοχλήθηκε, κλειδωνόμαστε σε ένα δωμάτιο και...» (BINTEO)

Νέα, αφοπλιστική δήλωση του δημάρχου Στυλίδας: «Όλοι αυτοί οι δήθεν και οι "τάχα μου" που τους βγαίνει η τεστοστερόνη από τα αφτιά...»

BINTEO
Μετά τον ντόρο που δημιούργησε η αποκάλυψή του στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου ότι έχει πάει με άντρα, ο Απόστολος Γκλέτσος δίνει αφοπλιστική απάντηση σε όσους τον κατέκριναν. Μέσα από την εκπομπή "Αποκαλυπτικά", ο ηθοποιός και δήμαρχος Στυλίδας, δήλωσε τα εξής:

«Δεν είναι σοκ, εγώ αυτό το έχω παραδεχτεί εδώ και δέκα χρόνια. και τέλος πάντων, το 2016 δεν είναι πράγματα αυτά, να λέμε ότι είναι "σοκ" ή κάτι τέτοιο, προς Θεού. Ήταν και πολιτική δήλωση γιατί βλέπω πολλούς ανθρώπους από όλες τις κοινωνικές τάξεις, από όλα τα επαγγέλματα, να τους φωτογραφίζουν ότι ενδεχομένως είναι γκέι ή κάτι τέτοιο κι αυτοί να προσπαθούν να αποδείξουν με αγωνία ότι όχι, λες και είναι κάτι κακό. Και είπα μετά από 10 χρόνια να το ξαναπώ, έτσι, λίγο για να χαλαρώσουμε σαν κοινωνία.

Όλοι αυτοί οι δήθεν και οι "τάχα μου" που τους βγαίνει η τεστοστερόνη από τα αφτιά να χαλαρώσουν, παρακαλώ πολύ. Και τέλος πάντων, όποιος αισθάνεται πάρα πολύ άνδρας και τον ενόχλησε, όποτε θέλει, όπου θέλει, κλειδωνόμαστε σε ένα δωμάτιο και θα δούμε πως θα βγούμε και οι δύο από μέσα.

Δεν θα σας αποκαλύψω τώρα και λεπτομέρειες. Κάθε πράγμα, μια τέτοια δήλωση είναι σοβαρή και είναι και ιερή. Έχει και σκοπό. Κάποιοι θα πουν ότι "σπρώχνεις τα παιδιά προς τα εκεί". 

Κανένα παιδί δεν σπρώχνεται προς τα εκεί αν δεν το έχει μέσα του. Αντιθέτως, άλλα παιδιά που το έχουν μέσα τους και καταπιέζονται τόσο πολύ και τα κοροϊδεύουν και θέλουν να αυτοκτονήσουν, βοηθούνται».

Πληροφορίες: Epsilon

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA