Στην Ηλεκτρομηχανική Κύμης σήμερα ο Κώστας Ήσυχος | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Στην Ηλεκτρομηχανική Κύμης σήμερα ο Κώστας Ήσυχος

Την Ηλεκτρομηχανική Κύμης θα επισκεφθεί σήμερα, Τρίτη 19 Απριλίου, ο Κώστας Ησυχος, μέλος της Πολ. Γραμματείας της Λαϊκής Ενότητας και πρώην αναπλ. Υπουργός Εθν. Αμυνας...

Ο Κώστας Ήσυχος μαζί με κλιμάκιο της Π.Ε. Εύβοιας της Λαϊκής Ενότητας , θα συναντηθεί με το Σωματείο Εργαζομένων και την Διοίκηση του εργοστασίου της Ηλεκτρομηχανικής Κύμης στο χώρο του εργοστασίου και θα συζητήσουν για την μη λειτουργία του εργοστασίου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΛΑΕ, πέρσι τον Απρίλιο ο Κ. Ήσυχος είχε επισκεφτεί το εργοστάσιο της Ηλεκτρομηχανικής ως αναπληρωτής υπουργός Εθν. Άμυνας (αφού η Ηλεκτρομηχανική Κύμης ανήκει στο Υπ.Εθνικής Άμυνας) και αφού συζήτησε μέ τους εργαζόμενους και την Διοίκηση του εργοστασίου δήλωσε ότι : "Η πολιτική βούληση της κυβέρνησης είναι να εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες ώστε το εργοστάσιο της εταιρείας Ηλεκτρομηχανική Κύμης στην Εύβοια να ξαναμπεί σε μια παραγωγική διαδικασία διασφαλίζοντας τις θέσεις εργασίας και συμβάλλοντας στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας" βέβαια μετά την αποχώρηση από την κυβέρνηση και από τον ΣΥΡΙΖΑ των διαφωνούντων της ψήφισης του 3ου καταστροφικού μνημονίου καμία διαδικασία επαναλειτουργίας του εργοστασίου δεν προχώρησε παρά την δημαγωγική ρητορεία της κυβέρνησης και των τοπικών παραγόντων της .

Επίσης αύριο Τρίτη το απόγευμα στις 19:30 στην αίθουσα του Εργατικού κέντρου του Αλιβερίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση-συζήτηση με κύρια θέματα συζήτησης τα μνημόνια ,την ανεργία και την χαμένη εθνική κυριαρχία και όπου ο κύριος ομιλητής που θα είναι ο Κ. Ησυχος θα παρουσιάσει την εναλλακτική αριστερή διέξοδο κόντρα στις αντιλαϊκές πολιτικές.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA