Θα τρελαθούμε τελείως: Τώρα θυμήθηκε η Ζλακώνη να «αποκαλύψει» στους δημότες τα έξοδα του καρναβαλιού της Χαλκίδας! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Θα τρελαθούμε τελείως: Τώρα θυμήθηκε η Ζλακώνη να «αποκαλύψει» στους δημότες τα έξοδα του καρναβαλιού της Χαλκίδας!

Θα τρελαθούμε τελείως: Τώρα θυμήθηκε η Ζλακώνη να «αποκαλύψει» στους δημότες τα έξοδα του καρναβαλιού της Χαλκίδας!
Ένα μήνα μετά την ολοκλήρωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Λίλιαν Ζλακώνη, εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου για το Θαλασσινό καρναβάλι Χαλκίδας και να «αποκαλύψει» πιθανότατα το συνολικό κόστος των δαπανών, που ούτε λίγο, ούτε πολύ, είναι γνωστό σε όλους ότι μας στοίχισε «ο κούκος αηδόνι»...

«Κάλλιο αργά παρά ποτέ» έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες, αλλά χρειαζόταν μια ολόκληρη συνέντευξη τύπου για να ανακοινωθούν μόνο και μόνο τα έξοδα του καρναβαλιού; κάτι που έπρεπε να είχε γίνει άμεσα, έστω με μια απλή ανακοίνωση, όπως έπραξαν οι υπόλοιποι δήμοι της χώρας!

Αν υποθέσουμε ότι όλο αυτό το χρονικό διάστημα γίνονταν περαιτέρω καταμέτρηση των δαπανών, φανταστείτε που μπορεί να έφτασε το συνολικό κόστος!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Ζλακώνη θα προσπαθήσει να να εκμηδενίσει τα "τρελά ποσά" που δαπανήθηκαν με τις απευθείας αναθέσεις, τα οποία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας -κάτι που και την ίδια ωστόσο, προβληματίζει- και θα περιορισθεί όπως έχει κάνει μέχρι τώρα, στην αποκόμιση κερδών των επιχειρήσεων από την επίσκεψη του κόσμου, μιλώντας ξανά για εκατομμύρια κέρδη!! ισχυριζόμενη πως αυτό οφείλεται προσωπικά στην ίδια και στον Δήμο Χαλκιδέων! Επίσης, θα προσπαθήσει να μειώσει τα έξοδα με πρόσχημα τις διάφορες χορηγίες που δόθηκαν και παραμένει άγνωστο αν δημοσιεύσει επίσημα έγγραφα ή αν καταναλωθεί μόνο σε προφορικό λόγο.

Σημειώνεται ότι ο δήμαρχος Χαλκιδέων, Χρήστος Παγώνης είχε δηλώσει στις 22-03-2016, σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, ότι το καρναβάλι στοίχισε 40.000-50.000 ευρώ και ενώ όπως έχει αποκαλύψει το EviaZoom, -με επίσημα έγγραφα- μόνο δέκα άτομα είχαν εισπράξει μέχρι τις 16-03-2016 (με απευθείας αναθέσεις) το ποσό των 62.000 ευρώ!

Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΔΟΑΠΠΕΧ:

"Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει, η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, για το Θαλασσινό καρναβάλι Χαλκίδας, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016 και ώρα 10.30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Μεγάρου Κότσικα (Φαρμακίδου 15, 1ος Όροφος)."

Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί τι είχε δηλώσει δημόσια ο Χρήστος Παγώνης για το Καρναβάλι Χαλκίδας «Τι ξόδεψε ο Δήμος; 40-50 χιλιάδες ευρώ»:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA