Απόστολος Τσιπίδης: Ο 43χρονος «Πινόκιο» που εξαπατούσε κόσμο - Συνελήφθη μετά το τέλος της ομιλίας του σε εκδήλωση (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Απόστολος Τσιπίδης: Ο 43χρονος «Πινόκιο» που εξαπατούσε κόσμο - Συνελήφθη μετά το τέλος της ομιλίας του σε εκδήλωση (ΦΩΤΟ)

Κοινός απατεώνας ήταν, σύμφωνα με την Aστυνομία, ο άλλοτε αθλητικός παράγοντας Απόστολος Τσιπίδης, που διαφήμιζε τον τίτλο του επικεφαλής ομίλου εταιριών για να «δαγκώνει» τις οικονομίες όσων πίστευαν το παραμύθι που τους σέρβιρε - Ο 43χρονος «Πινόκιο» έλεγε, μεταξύ άλλων, ότι τάχα απέρριψε πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να αναλάβει υπουργείο (!) κι ότι είχε «άκρες» στο ΔΝΤ, μέσω των οποίων γνώριζε την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας καλύτερα και από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο!

Ο Θεσσαλονικιός επικεφαλής του ομίλου Royal Club με 50 επιχειρήσεις αποδεικνύεται, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, απατεώνας με... περικεφαλαία, ενώ βρίσκεται από την περασμένη Παρασκευή στα κρατητήρια της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης μετά την επεισοδιακή σύλληψή του για απάτες στη Βέροια! 
 
Η δράση του έφτασε μέχρι και την Στερεά Ελλάδα. Μάλιστα το καλοκαίρι του 2013, ήρθε στη Λαμία και παραχώρησε συνέντευξη τύπου.
Ο 43χρονος «επενδυτής» αποδεικνύεται θρασύτατος, αφού είχε φτάσει στο σημείο να διαδίδει πριν από λίγο καιρό ότι είναι παραγωγός του γνωστού σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή και συγκεκριμένα στη νέα ταινία του σκηνοθέτη για τον Νίκο Καζαντζάκη.

Οπως αποκάλυψε ο κ.Σμαραγδής, ο Απόστολος Τσιπίδης τον προσκάλεσε στην Αλεξανδρούπολη δηλώνοντάς του την πρόθεσή του να συμμετάσχει στην παραγωγή της νεάς ταινίας του. Κρατώντας έναν κόκκινο φάκελο, ο 43χρονος έβγαλε μια φωτογραφία μαζί του στο αεροδρόμιο και στη συνέχεια όπως κατήγγειλε ο σκηνοθέτης, εμφανιζόταν να τον εκπροσωπεί. Μάλιστα είχε στήσει και σχετική ιστοσελίδα για την οποία ο κ.Σμαραγδής έκανε καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ο Τσιπίδης διετέλεσε πρόεδρος στην ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή την περίοδο 2012-2013 και μέλος της ΠΑΕ επί προεδρίας Αντώνη Ρέμου.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA