Χαλκίδα: Η Δημοτική παράταξη «Ρεύμα Ανατροπής» καταγγέλει τον Αντώνη Πατέλη για σεξιστική και ρατσιστική επίθεση! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Η Δημοτική παράταξη «Ρεύμα Ανατροπής» καταγγέλει τον Αντώνη Πατέλη για σεξιστική και ρατσιστική επίθεση!

Χαλκίδα: Η Δημοτική παράταξη «Ρεύμα Ανατροπής» καταγγέλει τον Αντώνη Πατέλη για σεξιστική και ρατσιστική επίθεση!
Η Δημοτική παράταξη του Δήμου Χαλκιδέων, «Ρεύμα Ανατροπής» με επικεφαλής τον Νίκο Λεβέντη, εξέδωσε ανακοίνωση-καταγγελία κατά του προέδρου της Β΄Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Χαλκιδέων, Αντώνη Πατέλη:

"Ως Δημοτική Παράταξη, εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για την ακραία σεξιστική και ρατσιστική λεκτική επίθεση του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Κου Πατέλη (κατά τη διεξαγωγή του Δημοτικού Συμβούλιου ) στο πρόσωπο της εκπροσώπου της Παράταξης μας στην εν λόγω επιτροπή Κας Πουλιανίτου.

Επιπλέον ως Δημοκράτες πολίτες στηλιτεύουμε και την πρωτοφανή αδράνεια – ανοχή που επέδειξαν τόσο του Προέδρου του Δ.Σ. αλλά και του ιδίου του Δημάρχου στα όσα διαδραματίστηκαν και τους οποίους καλούμε έστω και εκ των υστέρων να πράξουν τα δέοντα.

Δηλώνουμε δε πως αυτού του είδους οι «πολιτικές» επιθέσεις, που μόνο στόχο έχουν τη μείωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, δεν δείχνουν μόνο το ποιόν του ανδρός αλλά κυρίως τη Δημοκρατική παιδεία αυτού και όσων του εμπιστεύτηκαν θέσεις ευθύνης, ιδιαίτερα δε εκπαιδευτικής βαρύτητας.

Δείχνουν όμως πολλά και για όσα εγκαίρως μέσω της από 29/5/2015 επιστολής μας είχαμε επισημάνει σχετικά με τον «Δημοκρατικό» τρόπο λειτουργίας της εν λόγω επιτροπής και του τρόπου κατανομής χρημάτων προς τις σχολικές μονάδες, που παραβαίνει τα όσα προβλέπονται από το αρ.2 της απόφασης 8440/24-2-2011 περί λειτουργίας σχολικών επιτροπών. Η νομιμότητα δε των προαναφερόμενων είναι πρώτιστη και κύρια ευθύνη της Δημοτική Αρχής και του Δημάρχου προσωπικώς.

Τέλος επισημαίνουμε πως αυτού του είδους οι επιθέσεις, όχι μόνο δε μας πτοούν, αλλά αντιθέτως ενδυναμώνουν τις προσπάθειες μας ώστε να εκπληρώσουμε στο έπακρο τα όσα από το θεσμικό ρόλο μας ως Αντιπολίτευση απορρέουν και δεν είναι άλλος από το συνεχή και διαρκή έλεγχο των πεπραγμένων της Συμπολίτευσης, αναδεικνύοντας κάθε θέμα που θεωρούμε ως άμεσου δημοσίου συμφέροντος.

Να είναι σίγουροι λοιπόν οι εμπνευστές αλλά και οι εκτελεστές των επιθέσεων αυτών πως οι ίδιοι θα είναι που στο τέλος θα λογοδοτήσουν."

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA