Ο Ιατρικός Σύλλογος Εύβοιας ρίχνει... «βόμβα» για την ελονοσία στη Χαλκίδα: «Από τον Φεβρουάριο είχαμε ενημερώσει τον Δήμο Χαλκιδέων και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας να προβούν σε ψεκασμούς» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο Ιατρικός Σύλλογος Εύβοιας ρίχνει... «βόμβα» για την ελονοσία στη Χαλκίδα: «Από τον Φεβρουάριο είχαμε ενημερώσει τον Δήμο Χαλκιδέων και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας να προβούν σε ψεκασμούς»

Ο Ιατρικός Σύλλογος Εύβοιας με ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί της Δευτέρας (22-08-2016) αποκαλύπτει πως είχε ενημερώσει από τον περασμένο Φεβρουάριο την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Δήμο Χαλκιδέων να προβούν σε ψεκασμούς και ότι άλλο απαραίτητο για αποφυγή κρουσμάτων Ελονοσίας...

Δείτε την ανακοίνωση:

"Ο Ιατρικός Σύλλογος Ευβοίας για πρώτη φορά την 5-2-2016 με αρ.πρωτ.: 232 και για δεύτερη την 5-5-2016 με αρ.πρωτ.: 545 ενημέρωσε και πρότεινε τόσο στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας όσο και στους Δήμους της Εύβοιας, ότι οφείλουν να προβούν σε ψεκασμούς και ότι άλλο απαραίτητο για αποφυγή κρουσμάτων Ελονοσίας.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ και η ΧΑΛΚΙΔΑ είναι σε καραντίνα, παρότι ο Ιατρικός Σύλλογος Ευβοίας πολύ έγκαιρα ακολούθησε τη διαχρονική ρήση «κάλλιον το προλαμβάνειν του θεραπεύειν».

Ευθύνες υπάρχουν;" 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Σε «καραντίνα» η Χαλκίδα λόγω ελονοσίας: Αποκλεισμός από οποιαδήποτε αιμοδοσία για 6 μήνες - Δείτε ποιες περιοχές βρίσκονται σε «κόκκινο συναγερμό - Οδηγίες προς ταξιδιώτες και πολίτες αν εμφανίσουν πυρετό - Μεγάλες οι ευθύνες του Δήμου και της Περιφέρειας!

 
Νέα Δημοκρατία: «Έντονη ανησυχία για τα κρούσματα ελονοσίας σε 12 δήμους της χώρας»
 
Σοκ: Σε «καραντίνα» ο Δήμος Χαλκιδέων λόγω ελονοσίας - Σε προσωρινό αποκλεισμό οι κάτοικοι, εργαζόμενοι και επισκέπτες από οποιαδήποτε αιμοδοσία!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA