Δικαστήρια Χαλκίδας: Ανακλήθηκαν οι μηνύσεις! Ο Γιάννης Λαλανίτης ζήτησε εγγράφως συγγνώμη από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Εύβοιας Γιάννη Λιονάκη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δικαστήρια Χαλκίδας: Ανακλήθηκαν οι μηνύσεις! Ο Γιάννης Λαλανίτης ζήτησε εγγράφως συγγνώμη από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Εύβοιας Γιάννη Λιονάκη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Δικαστήρια Χαλκίδας: Ανακλήθηκαν οι μηνύσεις! Ο Γιάννης Λαλανίτης ζήτησε εγγράφως συγγνώμη από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Εύβοιας Γιάννη Λιονάκη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Το κατώφλι του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας πέρασαν σήμερα (30-09-2016) ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας Γιάννης Λιονάκης και ο σύμβουλος της αντιπολίτευσης Γιάννης Λαλανίτης οι οποίοι αλληλομηνύθηκαν και συνελήφθησαν ύστερα από διαπληκτισμό που είχαν οι δυο άνδρες κατά τη διάρκεια της προχθεσινής συνεδρίασης (δείτε ΕΔΩ)...

Δικηγόρος του Γιάννη Λιονάκη ήταν ο Διονύσιος Ζλακώνης ενώ συνήγορος του Γιάννη Λαλανίτη ήταν Νίκος Αποστολίδης.

Λίγο πριν την δίκη ο Γιάννης Λαλανίτης ζήτησε εγγράφως συγγνώμη από τον Γιάννη Λιονάκη, ο οποίος την έκανε αποδεκτή και απέσυρε την μήνυση. Λόγω ωραρίου η υπόθεση θα συζητηθεί ξανά την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου όπου αναμένεται να ανακληθούν και επίσημα οι μηνύσεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Στο Δικαστικό Μέγαρο βρέθηκαν πολλοί σύμβουλοι του Επιμελητηρίου Εύβοιας όπως, ο Βαγγέλης Κούκουζας, ο Γιάννης Μαραγκός, ο Σπύρος Κουτσαύτης, ο Γιάννης Σταθόπουλος, η σύζυγος του Γιάννη Λιονάκη, Κατερίνα Καλαμακίδη και η αδερφή του, Σοφία Λιονάκη.

Η κάμερα του EviaZoom.gr βρέθηκε στα Δικαστήρια Χαλκίδας και σας μεταφέρει αποκλειστικά πλάνα.

Το χρονικό του επεισοδίου

Αφορμή για "τιναχτεί" στον αέρα η συνεδρίαση στάθηκε ο άγριος καυγάς που ξέσπασε ανάμεσα στο πρόεδρο Γιάννη Λιονάκη και τον σύμβουλο της αντιπολίτευσης Γιάννης Λαλανίτη, όταν ο τελευταίος ζήτησε με έντονο ύφος να συζητηθεί ένα θέμα προ ημερησίας διάταξης και ο πρόεδρος αρνήθηκε.

Κουβεντα στη κουβέντα τα αίματα άναψαν και ο Γιάννης Λιονάκης κάλεσε την αστυνομία για να απομακρύνει τον Γ.Λαλανίτη από την αίθουσα.

Ωστόσο μόλις κατέφθασαν οι αστυνομικοί ο Γιάννης Λαλανίτης τους δήλωσε ότι θα υποβάλλει μήνυση εναντίον του προέδρου, με αποτέλεσμα να αλληλομηνυθούν και να συλληφθούν και οι δυο.

Οδηγήθηκαν στο ΑΤ Χαλκίδας, όπου παρέμειναν κρατούμενοι μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης (29-09-2016).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Κακός χαμός στο Επιμελητήριο Εύβοιας: Συνελήφθησαν Λιονάκης και Λαλανίτης μετά από άγριο καυγά - Κρατούμενοι και οι δύο στο ΑΤ Χαλκίδας - Αποκλειστικές δηλώσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA