Δήμος Χαλκιδέων: «Η Δημοτική Κοινότητα Ν. Αρτάκης ουδεμία εμπλοκή έχει με τη διοργάνωση του 1ου Λαϊκού Αγώνα Μνήμης Ν. Αρτάκης» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Δήμος Χαλκιδέων: «Η Δημοτική Κοινότητα Ν. Αρτάκης ουδεμία εμπλοκή έχει με τη διοργάνωση του 1ου Λαϊκού Αγώνα Μνήμης Ν. Αρτάκης»

Διευκρινιστική ανακοίνωση για τη διοργάνωση του 1ου Λαϊκού Αγώνα Μνήμης Νέας Αρτάκης απέστειλε ο ΔΟΑΠΠΕΧ και ο Δήμος Χαλκιδέων...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), σας γνωρίζει, ότι ο Οργανισμός μας, ουδεμία εμπλοκή έχει με τη διοργάνωση του «1ου Λαϊκού Αγώνα Μνήμης Ν. Αρτάκης», όπως επίσης για το ίδιο θέμα μας ενημέρωσαν και οι υπόλοιποι φορείς, όπως:

Δ/νση 1β/θμιας και 2β/θμιας Εκπ/σης, ΕΑΣ Ανατ. Στερεάς & Εύβοιας (στίβος) κλπ, που θεωρητικά συμμετέχουν και οι οποίοι δηλώνουν πλήρη άγνοια.

Επιπλέον η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δ.Χ., δεν έχει ενημερωθεί εγγράφως, με συνέπεια να μην έχει εκδοθεί η αντίστοιχη άδεια για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που οφείλουν οι διοργανωτές παρόμοιων αθλητικών εκδηλώσεων να κατέχουν, με σκοπό την ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή αγώνων.

Τέλος σημειώνουμε ότι ο Οργανισμός μας είναι ο μόνος καθ’ ύλην αρμόδιος για την διοργάνωση Δημοτικών Αθλητικών εκδηλώσεων όπως προβλέπεται από την συστατική του πράξη και από τις διατάξεις του «Καλλικράτη.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA