Μήνυση της ΝΔ κατά παντός υπευθύνου για τις τηλεοπτικές άδειες | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Μήνυση της ΝΔ κατά παντός υπευθύνου για τις τηλεοπτικές άδειες

Σκληραίνει το πολιτικό «ροκ» με φόντο τις τηλεοπτικές άδειες...

Μέλη της Επιτροπής θεσμών και Διαφάνειας της ΝΔ κατέθεσαν μήνυση υπό το βάρος των συνεχών αποκαλύψεων για τα θολά σημεία στο πόθεν έσχες Καλογρίτσα.

Η μήνυση κατατέθηκε στον Αρειο Πάγο και στρέφεται κατά παντός υπευθύνου, σχετικά με τον τρόπο διενέργειας του διαγωνισμού αλλά και τον έλεγχο του πόθεν έσχες του Χρήστου Καλογρίτσα.

Μήνυση για κακούργημα κατά του ΓΓ Ενημέρωσης και των μελών της Επιτροπής Ελέγχου πόθεν έσχες, κατέθεσε το πρωί στην Ευελπίδων και ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, για ψευδή βεβαίωση με τις επιβαρυντικές περιστάσεις των καταχραστών του Δημοσίου, καθώς και για παράβαση καθήκοντος, όσον αφορά την έγκριση της συμμετοχής Καλογρίτσα στον διαγωνισμό για τις άδειες.
 
Άγρια κόντρα στην Βουλή

Εν τω μεταξύ, σφοδρή ήταν η αντιπαράθεση το πρωί στην Βουλή, με αιχμή τα καταγγελλόμενα από έγκριτους νομικούς θολά σημεία στο πόθεν έσχες Καλογρίτσα και τις σκιές στον τρόπο ελέγχου από την αρμόδια επιτροπή.

Ενώ έχουν ανακοινωθεί οι τέσσερις πλειοδότες ως οριστικοί δικαιούχοι των αδειών, ο Υπουργός Επικρατείας, που χθες είπε ότι ο έλεγχος πόθεν έσχες δεν έχει τελειώσει, αλλά θα ολοκληρωθεί σε 15 ημέρες, επανέλαβε ότι ακόμη ουδείς θεωρείται κάτοχος τηλεοπτικής άδειας.

Όπως σημείωσε ο Νίκος Παππάς «πρέπει να περιμένουμε για τα πόθεν έσχες όλων. Κάποιος είπε ότι θα πληρώσει δόσεις από τα κέρδη που θα βγάλει, μην προτρέχετε. Ως τώρα υπάρχουν οριστικοί υπερθεματιστές αυτοί με τις υψηλότερες προσφορές, δεν είναι κάτοχοι άδειας, δεν έχει εκδοθεί υπουργική απόφαση για άδειες. Ο κ. Παππάς απάντησε σε ερώτηση του βουλευτή του Ποταμιού, Ιάσωνα Φωτήλα, ο οποίος καταφέρθηκε κατά των κυβερνητικών χειρισμών, λέγοντας προς τον Υπουργό Επικρατείας «αυτή η ιστορία καταρρίπτει τα περί ηθικού πλεονεκτήματος της Αριστεράς, θα είναι η δαμόκλεια σπάθη και η ταφόπλακα της «πρώτης φοράς Αριστερά», προσθέτοντας «τις περούκες που βρήκατε στην Νέα Υόρκη, μην τις πετάξετε, θα σας χρειαστούν όταν θα φεύγετε νύχτα».

Πληροφορίες: ΑΝΤ1

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA