Χαλκίδα: Ντροπή! Ο ΔΟΑΠΠΕΧ πέταξε έξω από το δημοτικό στάδιο, εν ώρα βροχής, τους μικρούς αθλητές του ΓΣ Νεάπολης | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χαλκίδα: Ντροπή! Ο ΔΟΑΠΠΕΧ πέταξε έξω από το δημοτικό στάδιο, εν ώρα βροχής, τους μικρούς αθλητές του ΓΣ Νεάπολης

Χαλκίδα: Ντροπή! Ο ΔΟΑΠΠΕΧ πέταξε έξω από το δημοτικό στάδιο, εν ώρα βροχής, τους μικρούς αθλητές του ΓΣ Νεάπολης
Μια δυσάρεστη έκπληξη επιφύλαξε ο ΔΟΑΠΠΕΧ το μεσημέρι της Πέμπτης (22-09-2016) στους μικρούς αθλητές του ΓΣ Νεάπολης που πήγαν μαζί με τον προπονητή τους Κώστα Μαρκόπουλο στο Δημοτικό Στάδιο της Χαλκίδας για να προπονηθούν...

Όπως λένε, στελέχη του ΔΟΑΠΠΕΧ, εντελώς απροειδοποίητα, κλείδωσαν το γήπεδο και τους πέταξαν έξω από το στάδιο, με αποτέλεσμα δεκάδες παιδιά να μην έχουν χώρο να προπονηθούν και να περιμένουν για αρκετή ώρα μέσα στη βροχή.

"Είναι απορίας άξιον που απο το πρωί με παίρνουν τηλέφωνο (μέσα στα παράπονα ότι θα κλείσει το γήπεδο) και αν θα παρω θέση εγώ και η ομάδα μας. Όλοι συνομολογήσαμε οτί κανείς δεν πάτησε στο χόρτο, επομένως δεν υπάρχει λόγος να κλείσει το γήπεδο." έγραψε στο facebook ο Κώστας Μαρκόπουλος.

Όπως τονίζει ο ΓΣ Νεάπολης η προπόνηση έγινε τελικά στον χώρο ιδιωτικής εκγύμνασης "Passion 4 Profession" του Βαγγέλη Παναγιάρη, τον οποίο ευχαριστεί θερμά ο σύλλογος.

Τι λέει ο ΔΟΑΠΠΕΧ

"Η απόφαση αυτή ελήφθει, αφενός λόγω των σημερινών έντονων βροχοπτώσεων και αφετέρου δε γιατί παρ’ όλες τις συστάσεις και σήμανση που υπάρχει στο γήπεδο, για μη χρήση του νέου χλοοτάπητα πριν αναπτυχθεί το ριζικό του σύστημα, αυτό δεν έγινε σεβαστό από τους χρήστες του.

Την Δευτέρα (26/9), θα επανεξεταστούν ο όροι λειτουργίας και ο τρόπος φύλαξης και διασφάλισης της Δημόσιας περιουσίας από μη ενδεδειγμένη χρήση."

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA