Εύβοια: Αποτελέσματα εκλογών στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας - «Σάρωσε η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Εύβοια: Αποτελέσματα εκλογών στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας - «Σάρωσε η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών»

Μεγάλη νίκη της ΔΚΜ στις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας...

Κατά τις χθεσινές (20/11) εκλογές του μεγαλύτερου επιστημονικού φορέα της χώρας, του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (ΤΕΕ), η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών (ΔΚΜ) πέτυχε εμφατική νίκη καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση σε πανελλήνιο επίπεδο, με ποσοστό 27,9%.

Στην Εύβοια, στην ψηφοφορία για την κεντρική αντιπροσωπεία του ΤΕΕ, οι μηχανικοί του νομού έδωσαν στη ΔΚΜ την πρώτη θέση με ποσοστό 29,6% (μεγαλύτερο της πανελλήνιας επίδοσης της παράταξης) και υπερψήφισαν την τομεάρχη υποδομών της ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας, Σοφία Κουδούνη. 


Στην αντιπροσωπεία του Περιφερειακού Τμήματος Ευβοίας, η ΔΚΜ αύξησε τη δύναμή της κατά 55% σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκλογές, συγκεντρώνοντας το 21% των ψήφων και εκλέγοντας 9 μέλη. 

Ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Εύβοιας, Πέτρος Ποδάρας, εκφράζει την βαθιά του ικανοποίηση για το αποτέλεσμα, συγχαίρει θερμά όλους τους συμμετέχοντες στην εκλογική διαδικασία και εύχεται καλό έργο στους εκλεγμένους συναδέλφους.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA