Η σύζυγος του Μαυρίκου ξεσπά: «Είχε πολλούς εχθρούς, ήταν έγκλημα ο θάνατός του» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
9 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Η σύζυγος του Μαυρίκου ξεσπά: «Είχε πολλούς εχθρούς, ήταν έγκλημα ο θάνατός του»

Έξι μήνες μετά τον φρικτό θάνατο του Παναγιώτη Μαυρίκου, η σύζυγός του δηλώνει ξεκάθαρα ότι είναι πεπεισμένη πως πρόκειται για έγκλημα...

Η Ευαγγελία Συρίγου μίλησε στην εφημερίδα Real News και αποκάλυψε ότι ο δημοσιογράφος και εκδότης, Παναγιώτης Μαυρίκος είχε δεχτεί απειλές πριν τον θάνατό του.

“Δεν έχω πάρει καμία απάντηση. Δεν έχει επικοινωνήσει κανένας μαζί μου από την ημέρα που έγινε αυτό το έγκλημα. Ούτε από την Αστυνομία, ούτε από καμία άλλη υπηρεσία, για να ενδιαφερθεί τι επιπτώσεις είχε αυτό το έγκλημα στα παιδιά μου. Ο μόνος που επικοινωνεί και με ενημερώνει είναι ο δικηγόρους μου, κ. Αλέξης Κούγιας, ο οποίος σε συνεργασία με τους πραγματογνώμονες που έχω διορίσει προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια. Μου κάνει εντύπωση και με κάνει ιδιαίτερα καχύποπτη το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν έχει βγει ένα πόρισμα από καμία υπηρεσία για το τι ακριβώς συνέβη”, δηλώνει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα.

“Είμαι βέβαιη ότι δεν ήταν ατύχημα... Γιατί ο άντρας μου ήταν εξαιρετικός οδηγός και το αυτοκίνητο –το οποίο οδηγούσα κι εγώ και το χρησιμοποιούσα καθημερινά για να μεταφέρω τα παιδιά μας- είναι το ασφαλέστερο αυτοκίνητο που κυκλοφορεί και ήταν σε άριστη κατάσταση”.

Στην ερώτηση αν υποψιάζεται κάποιους αναφέρει: “Έχω υποψίες. Καθημερινά προσπαθώ να απαντήσω σε διάφορα ερωτήματα τα οποία έχουν δημιουργηθεί από τους εχθρούς που είχε κάνει ο άντρας μου εξαιτίας της μαχητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που έκανε, είτε μέσω της Ακρόπολης, είτε μέσω της αθλητικής εφημερίδας που είχε. Τα ερωτήματα αυτά τα συζητάω με τον κ. Κούγια αλλά δεσμεύομαι και έχω υποσχεθεί να μη μιλήσει μέχρι να βγει το πόρισμα. Οι περισσότεροι εχθροί που είχε δημιουργήσει μου είναι γνωστοί και είναι ιδιαίτερα ισχυροί – πολιτικά και οικονομικά”, λέει η Ευαγγελία Συρίγου και αποκαλύπτει ότι “όνειρο του ήταν να ήταν να ασχοληθεί αποκλειστικά με την πολιτική αργότερα”.

“Ήταν απόλυτα υγιής σωματικά και ψυχικά. Το μόνο ασήμαντο πρόβλημα που του δημιουργήθηκε ήταν αποτέλεσμα της στημένης δίωξης εναντίον του από το τμήμα Εκβιαστών της Ελληνικής Αστυνομίας. Είχε στεναχωρηθεί επειδή τα δυο μας παιδιά είχαν πληροφορηθεί στο σχολείο την άδικη κατηγορία ότι ήταν μέλος εγκληματικής οργάνωσης εκβιαστών. Γι' αυτό είχε κάνει μια επαφή με ψυχίατρο, ο οποίος μη διαπιστώνοντας τίποτα σοβαρό, του είχε χορηγήσει το πλέον ανώδυνο ηρεμιστικό, το Xanax”

Η χήρα του Παναγιώτη Μαυρίκου ισχυρίζεται ότι “οι πραγματογνώμονες έχουν σχεδόν αποκλείσει το ατύχημα”, αλλά δεν θέλει να πει περισσότερα μέχρι να εκδοθεί το οριστικό πόρισμα.

“Είχε δεχθεί απειλές πριν τον θάνατό του. Γι' αυτό το σπίτι μας στη Βάρκιζα είχε ιδιαίτερα μέτρα ασφαλείας, αλλά για να μην τρομοκρατήσει εμένα και τα παιδιά δεν μου έλεγε περισσότερα”

Πληροφορίες: realnews

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα