Τέλος στα σενάρια πρόωρων εκλογών έβαλε ο Αλέξης Τσίπρας | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

Τέλος στα σενάρια πρόωρων εκλογών έβαλε ο Αλέξης Τσίπρας

«Η μόνη χώρα που έχει ορίζοντα τριετίας για εκλογές, είναι η Ελλάδα» είπε ο Αλέξης Τσίπρας από το Άμπου Ντάμπι, όπου βρίσκεται, βάζοντας τέλος στα σενάρια πρόωρων εκλογών...

Ο Πρωθυπουργός που έχει μεταβεί στο Άμπου Ντάμπι από χτες το βράδυ επ' αφορμή της διάσκεψης για την Προστασία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO είχε συνομιλία με τους Έλληνες δημοσιογράφους, στο περιθώριο της διάσκεψης και εν μέσω των διμερών επαφών του.

Ο Αλέξης Τσίπρας σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, μίλησε για το επενδυτικό ενδιαφέρον των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για την Ελλάδα και τις προοπτικές αναβάθμισης της συνεργασίας και των οικονομικών σχέσεων των δύο πλευρών. Επιπλέον, αναφέρθηκε και στη συνάντησή του με τον Φρανσουά Ολάντ, με τον οποίο συζήτησαν μεταξύ άλλων και για τη δεύτερη αξιολόγηση.

Κληθείς να σχολιάσει περί σεναρίων για ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, αφού αναφέρθηκε σε ορισμένες χώρες που έχουν εκλογές το προσεχές διάστημα, ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι «η μόνη χώρα που έχει ορίζοντα τριετίας για εκλογές είναι η Ελλάδα».

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ