Επίσκεψη Ρουμάνων τουριστικών πρακτόρων στην Βόρεια Εύβοια - Δείτε την ανακοίνωση | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Επίσκεψη Ρουμάνων τουριστικών πρακτόρων στην Βόρεια Εύβοια - Δείτε την ανακοίνωση

Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσε η πρόεδρος του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Καταλυμάτων Βόρειας Εύβοιας, Όλγα Βογιατζή:

Στα πλαίσια της άψογης συνεργασίας μας με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Περιφερειάρχη μας κ. Κωνσταντίνο Μπακογιάννη και τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού,Πολιτισμού κ Αθλητισμού κ. Γιάννη Κοτζιά,την Τρίτη 9 Μαίου στις 16:30 σας περιμένουμε στο γραφείο μας -όσοι ενδιαφέρονται-ώστε με την έλευση των Ρουμάνων Τουριστικών πρακτόρων να επιδείξουμε τα καταλύματά μας.

Η επίσκεψή τους οφείλεται στις ενέργειες και επαφές που πραγματοποίησε ο κ.Κοτζιάς στην τουριστική έκθεση στην Ρουμανία και μετά απο συφωνίες που διαπραγματεύτηκε με τους πράκτορες ώστε να επισκεφθούν την περιοχή μας.

Το γεγονός ότι ο σύλλογός μας έχει αρωγό την Περιφέρεια από την αρχή της θητείας μας στο ΔΣ του συλλόγου μας και η συνεχεια της διάφανης και απρόσκοπτης συνεργασίας μας μέχρι και σήμερα,μας τιμά ιδιαίτερα.

Η επίσκεψή τους αφορά μόνο στην δια ζώσης συνάντησή τους στα καταλύματα και όχι σε συναντήσεις b2b σε κάποια αίθουσα.

Καλείστε,μέχρι το Σάββατο 6 Μαίου, να έχετε επικοινωνήσει είτε με το γραφείο μας 22260-60500 είτε με την πρόεδρο Ολγα Βογιατζή 6975952634, (αφήνοντας ονοματεπώνυμο,τηλέφωνο) ώστε να καθορίσουμε την επίσκεψη των τουριστικών πρακτόρων στο κατάλυμά σας.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ.Γιάννη Κοτζιά και τον κ.Κωσταντίνο Μπακογιάννη για την συνεχή ενημέρωσή τους και την αμμέριστη συμπαράστασή τους σε κάθε μας προσπάθεια για την ανάδειξη του τόπου μας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA