Νοσοκομείο Κύμης: Ορκίστηκε ξανά Διοικητής ο Ευάγγελος Χατζημαργαρίτης (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νοσοκομείο Κύμης: Ορκίστηκε ξανά Διοικητής ο Ευάγγελος Χατζημαργαρίτης (ΦΩΤΟ)

Ο Ευάγγελος Χατζημαργαρίτης του Μιχαήλ για μια τριετία θα συνεχίσει να βρίσκεται στην διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου – Κ.Υ Κύμης, μετά την αξιολόγηση του από την ειδική επιτροπή και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας...

Κατόπιν της έκδοσης της απόφασης και της δημοσίευσης στη Εφημερίδα της Κυβερνήσεως πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του στην έδρα της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, στην Λάρισα, η τελετή ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε παρουσία του Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας κου Νέστωρα Αντωνίου, των Αναπληρωτών Διοικητών κο Δημήτριο Δημητριάδη και κα Βιβή Ζαζά και όλων των Διευθυντών των Υπηρεσιών της 5ης ΥΠΕ.
Ιδιαίτερης αναφοράς χρήζει και η παρουσία τόσο του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας κου Παναγιώτη Τζαφέρου όσο και του Αναπληρωτή Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου -Κ.Υ Καρύστου κου Αναστάσιου Μίχα, δείγμα της άριστης συνεργασίας και του κεντρικού συντονισμού διοίκησης όλων των Νοσοκομειακών δομών της Εύβοιας.

Σε ένα ιδιαίτερα συγκινησιακά φορτισμένο περιβάλλον ο κός Χατζημαργαρίτης ανέφερε πως επόμενος σημαντικός στόχος για το Νοσοκομείο Κύμης είναι η περαιτέρω ανάπτυξη των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, ποιοτικά και ποσοτικά, με γνώμονα πάντα την προαγωγή, την βελτίωση και την διατήρηση της Υγείας των πολιτών σε ένα ασθενοκεντρικό σύστημα.

Τέλος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τόσο την τοπική κοινωνία και τους φορείς της Κύμης όσο και όλους του εργαζομένους του Νοσοκομείου για την στήριξη τους στην προσπάθεια του για το έργο της αναβάθμισης των Υπηρεσιών Υγείας στο Γενικό Νοσοκομείο Κ.Υ Κύμης « Γεώργιος Παπανικολάου».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA