Χαλκίδα: Ο Εμπορικός Σύλλογος «αδειάζει» την Αγιοστρατίτη - «Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή, δεν συμμετέχουμε στην απεργία» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χαλκίδα: Ο Εμπορικός Σύλλογος «αδειάζει» την Αγιοστρατίτη - «Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή, δεν συμμετέχουμε στην απεργία»

Απίστευτο αλαλούμ για το άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή 7 Μαϊου 2017 - Με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη (04-05-2017) η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας -που υπογράφουν η πρόεδρος Βούλα Αγιοστρατίτη και ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Φρουδαράκης-, ανέφερε ότι δεν θα ανοίξουν τα εμπορικά καταστήματα της Χαλκίδας (δείτε ΕΔΩ), ωστόσο ο Εμπορικός Σύλλογος Χαλκίδας πήρε θέση και ανακοίνωσε πως δεν συμμετέχει στην απεργία και τα καταστήματα θα ανοίξουν κανονικά από τις 11:00 εώς τις 16:00 το απόγευμα...

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Εμπορικός Σύλλογος Χαλκίδας:

Όσον αφορά στην επερχόμενη Κυριακή 7 Μαΐου και μετά από αιτήματα της πλειοψηφίας των συναδέλφων του που είχαν προετοιμαστεί γι’ αυτήν, ο Σύλλογος δεν συμμετέχει στην αγγελθείσα απεργία, σεβόμενος την επιθυμία τους. Καλεί όμως, τα καταστήματα να συσπειρωθούν και να εφαρμόσουν την πιο πάνω απόφασή μας, που αφορά οποιαδήποτε Κυριακή θεσμοθετηθεί εκτός του υπάρχοντος πλαισίου, συμπεριλαμβανομένης και της εκπτωτικής Κυριακής του Ιουλίου.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χαλκίδας, μετά από συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, αποφάσισε να εναντιωθεί στο επερχόμενο νομοσχέδιο – ταφόπλακα των καταστημάτων μας, όσον αφορά το άνοιγμα τις Κυριακές και να συμμετάσχει στις Πανελλαδικές κινητοποιήσεις που έχουν δρομολογηθεί για πριν, αλλά και για μετά την ψήφιση του συγκεκριμένου νόμου. Είναι δεδομένη η προσφυγή μας στο ΣτΕ, μέσω των οργάνων μας, για κατάργηση όποιου άρθρου μας πλήττει αντισυνταγματικά, καθώς επίσης και με προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα.

Η απόφασή μας είναι, να μην δεχθούμε καμία από τις 30+ Κυριακές που έρχονται. Θα αγωνιστούμε σκληρά γι’ αυτό και καλούμε τους συναδέλφους να μην υποχωρήσουν ούτε μία Κυριακή. Το σημερινό θεσμικό πλαίσιο μας καλύπτει και θέλουμε αυτό να συνεχιστεί. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Χαλκίδα: Κλειστά τα καταστήματα την Κυριακή (7/5) λέει η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA