Καρέ - καρέ η επίσκεψη του Υφυπουργού Παιδείας σε σχολεία της Χαλκίδας - Η στιγμή που μπήκε στις τάξεις και χαιρέτισε τους μαθητές! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Καρέ - καρέ η επίσκεψη του Υφυπουργού Παιδείας σε σχολεία της Χαλκίδας - Η στιγμή που μπήκε στις τάξεις και χαιρέτισε τους μαθητές! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στη Χαλκίδα βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (27-11-2017) ο Υφυπουργός Παιδείας, Δημήτρης Μπαξεβανάκης...

Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε το ολοκαίνουργιο Διδακτήριο του 3ου και 6ου Γυμνασίου Χαλκίδας, όπως επίσης το 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Χαλκίδας.

Συνοδευόμενος από τον βουλευτή Γιώργο Ακριώτη, τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας, Δημήτρη Κυριτσόπουλο, τον Γραμματέα της Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας, Νίκο Σιόλια και τις Διευθύντριες των σχολείων, επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις του διδακτηρίου, ενώ εισήλθε και σε τάξεις εν ώρα μαθήματος και χαιρέτησε τους μαθητές. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Στο τέλος της επίσκεψης μίλησε στους εκπαιδευτικούς ενώ άκουσε και τις τοποθετήσεις των παρευρισκομένων, όπως της προέδρου της ΕΛΜΕ Εύβοιας, Χαράς Νίκα.

Παράλληλα, μαθήτριες παρέδωσαν αναμνηστικό δώρο στον Υφυπουργό.

Σημειώνεται ότι το απόγευμα πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συγκέντρωση στην αίθουσα του παλιού Δημαρχείου (ΔΟΠΠΑΧ) στην οδό Αβάντων. (δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ).

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA