Ληστεία στην οδό Γιαννίτση σε σπίτι 99χρονης: Στη φυλακή ο 24χρονος Χαλκιδέος, ελεύθερη η 19χρονη Αλβανίδα συνεργός του! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Ληστεία στην οδό Γιαννίτση σε σπίτι 99χρονης: Στη φυλακή ο 24χρονος Χαλκιδέος, ελεύθερη η 19χρονη Αλβανίδα συνεργός του! (ΦΩΤΟ)

Ενώπιον του Ανακριτή Χαλκίδας βρέθηκαν ο 24χρονος Χαλκιδέος και η 19χρονη Αλβανίδα συνεργός του, προκειμένου να απολογηθούν για την άγρια ληστεία (δείτε ΕΔΩ) που κατηγορούνται ότι διέπραξαν σε βάρος της 99χρονης Χαλκιδέας, η οποία βίωσε στιγμές τρόμου μέσα στο ίδιο της το διαμέρισμα, τα ξημερώματα της Τετάρτης (27-12-2017) στον 4ο όροφο της πολυκατοικίας που διαμένει στην οδό Γιαννίτση...

Όπως αποκαλύπτει το EviaZoom.gr, μετά από την πολύωρη απολογία τους, ο 24χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος ενώ ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η 19χρονη κοπέλα που φέρεται από την αστυνομία να ήταν συνεργός του και να κρατούσε τσίλιες στην πυλωτή της πολυκατοικίας.

Το χρονικό της άγριας ληστείας σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ

Από περιπολούντες αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συνελήφθησαν νωρίς το πρωί της Τετάρτης (27-12-2017) δύο άτομα και συγκεκριμένα ένας 24χρονος Χαλκιδέος και μία 19χρονη υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενοι για διάπραξη ληστείας, κατά συναυτουργία, σε βάρος 99χρονης Χαλκιδέας.

Επιπλέον, ο 24χρονος κατηγορείται για διάπραξη κλοπής και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα ο 24χρονος εισήλθε στην οικία της ηλικιωμένης και με την χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε από το εσωτερικό του σπιτιού διάφορα κοσμήματα.

Ακολούθως τράπηκε σε φυγή μαζί με την 19χρονη συνεργό του, η οποία όπως προέκυψε τον ανέμενε στην πυλωτή της πολυκατοικίας, εκτελώντας χρέη «τσιλιαδόρου».

Μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, οι δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, ενώ στην κατοχή του 24χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας συγγενικού προσώπου του 24χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα κοσμήματα από την διάπραξη της ληστείας, τα οποία αποδόθηκαν στην παθούσα. 
Επίσης κατασχέθηκαν ένα μπουφάν και μία φορητή συσκευή φόρτισης μπαταριών, τα οποία στο πλαίσιο της έρευνας διαπιστώθηκε ότι είχαν αφαιρεθεί πρώτες πρωινές ώρες της 23-11-2017, από εμπορικό κατάστημα σε περιοχή της Χαλκίδας. 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Χαλκίδα: Τρόμος σε πολυκατοικία στην οδό Γιαννίτση! 24χρονος χτύπησε και λήστεψε 99χρονη μέσα στο σπίτι της - Χειροπέδες και σε 19χρονη Αλβανίδα που κρατούσε τσίλιες! (ΦΩΤΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA