Εισβολή μελών του «Ρουβίκωνα» στα δικαστήρια της Ευελπίδων - Πέταξαν φυλλάδια και φώναξαν συνθήματα κατά της δικαιοσύνης (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

Εισβολή μελών του «Ρουβίκωνα» στα δικαστήρια της Ευελπίδων - Πέταξαν φυλλάδια και φώναξαν συνθήματα κατά της δικαιοσύνης (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν το μεσημέρι της Πέμπτης (25-01-2017) στα δικαστήρια της Ευελπίδων, στο κέντρο της Αθήνας...

Περίπου 15 με 20 άτομα της Αναρχικής συλλογικότητας μπήκαν στον προαύλιο χώρο και πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα.

Όπως αναφέρουν σε κείμενο τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η παρέμβαση τους έγινε για τη Δικαισύνη και την διαφθορά.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, σημειώνουν «όσον αφορά εμάς, όπως και όλους τους υπόλοιπους αγωνιστές, γνωρίζουμε από τώρα ότι όταν η «ανεξάρτητη» Δικαιοσύνη λάβει εντολή, θα προσπαθήσει να μας χτυπήσει όσο μπορεί περισσότερο. Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι σε περιπτώσεις σαν τη δική μας το κύριο μέλημα είναι η αποπολιτικοποίηση της δράσης με σκοπό να παρουσιαζονται οι αγωνιζόμενοι ως κατηγορούμενοι του κοινού ποινικού δικαίου».

«Έτσι γινόταν πάντα, έτσι θα γίνει και με μας. Ξέρουμε τις μεθοδεύσεις που ήδη γίνονται εναντίον μας», προσθέτουν.
 
ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ